Huis huren aan de Vecht

Huis huren aan de Vecht

Bent u op zoek naar een huis voor uw vakantie, als tijdelijke woonruimte of als tweede huis? Dan kun u een comfortabel huis huren aan de Vecht op Châlet Parc De Vechtoever. Op het vakantiepark vindt u diverse vakantiehuizen met een keurige inrichting.

Onze gasten zijn het er over eens dat dit de ideale woonomgeving is om een tijdelijk chalet of huis aan de Vecht te huren of te kopen. De prachtige Hornpolder, de kronkelende Vecht: U ervaart gegarandeerd een oase van rust in uw (tijdelijke) vakantiehuis aan de Vecht op Châlet Parc De Vechtoever.

Huis huren aan de Vecht

De (langhuur) vakantiehuizen (chalets) aan de Vecht op ons park in de Gooi- en Vechtstreek zijn geschikt voor één tot vier personen. ‘Chalet Bommelstein’, heeft een oppervlakte van 44 m2, twee slaapkamers en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een extra grote douche en een centraal verwarmingssysteem. Het 6-persoons stenen vakantiehuis is geschikt voor twee tot zes personen, heeft 3 slaapkamers en kijkt uit over de Vecht. 

Huis kopen aan de Vecht

Een vakantiehuis aan de Vecht kopen in de Gooi- en Vechtstreek? Ook dat is bij ons natuurlijk mogelijk. U geniet het hele jaar door van uw eigen tweede huis in een groene omgeving. Op Châlet Parc De Vechtoever bent u van harte welkom om recreatief te verblijven in uw eigen vakantiewoning. U ontwaakt in het groen en wordt met het geluid van vogeltjes wakker. Hoe heerlijk is dat?

Huis huren, tijdelijke huisvesting huren of een chalet kopen?

✓ Chalet geschikt voor één tot vier personen

✓ Vakantiehuis geschikt voor twee tot zes personen

✓ Perfecte plek om tot rust te komen

✓ Natuurlijke en waterrijke omgeving

✓ Gelegen aan de rivier de Vecht

✓ Midden in de Gooi- en Vechtstreek

Oase van rust

Châlet Parc De Vechtoever is gelegen aan de Vecht in een oase van rust midden in de Hornpolder. Door de Hornpolder stroomt de Vecht, een onmisbare waterloop in de Gooi- en Vechtstreek. Het vakantiepark ligt dus op een schitterende, waterrijke plek om volop te kunnen genieten van Rust, Ruimte en Recreatie. Door de unieke locatie aan de Vecht is Châlet Parc De Vechtoever meer dan geschikt om te genieten van een (langdurige) vakantie of voor uw tweede huis.

Varen

Gelegen aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van Nederhorst den Berg ligt Châlet Parc De Vechtoever. De Vecht stroomt tussen de moeras- en plasgebieden van onder andere Loosdrecht, Kortenhoef en Ankeveen door. Deze gebieden kunt u met de boot bezoeken. U kunt ook doorvaren naar het zuiden en Loenen, Breukelen en Utrecht bezoeken of naar het noorden en een bezoek brengen aan Weesp, Muiden en het IJmeer met Pampus. Maar ook Amsterdam is per (motor)boot bereikbaar en u vaart zo de Amstel op. Alle routes voeren door een bijzonder fraai landschap en zijn heel makkelijk te bereiken per boot als u een huis aan de Vecht huurt als uitvalsbasis.

Fietsen

Met de fiets bereikt u het Gooi met zijn bekende bossen en heidevelden en uitgestrekte fietspadennet. De Gooise schildersdorpen zoals Laren en Blaricum, de vestingstad Naarden en Mediastad Hilversum, zijn zeer de moeite waard voor een bezoek. Tussen Hilversum en Bussum bevindt zich Natuurbrug Zanderij Crailoo. Dit is de grootste natuurbrug van Europa. Deze brug vormt een verbindende schakel van mens en dier tussen de natuurgebieden van de Vechtstreek, de ‘s-Gravelandse buitenplaatsen en het Spanderswoud met de heidevelden van het Gooi en de natuurgebieden van de Utrechtse Heuvelrug. De buitenplaatsen langs de Vecht en ’s-Graveland zijn aantrekkelijke locaties om te bezoeken. Dat is heel eenvoudig als u uw een huis huurt op Châlet Parc De Vechtoever en dit als vertrekpunt neemt.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​