Chalet huren Amersfoort

Bent u op zoek naar een chalet, vakantiehuisje of recreatiewoning nabij Amersfoort? U bent van harte welkom op Bos Park Biltboven van Green Spirit Parken! Ons vakantiepark is zeer geschikt voor zowel een vakantie als voor tijdelijke huisvesting. Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug (vlakbij Amersfoort) om te genieten van rust, ruimte en recreatie.

Op Bos Park Biltboven vindt u diverse chalets met een keurige inrichting. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale plek is om te genieten van een vakantie, het dagelijkse leven te ontvluchten of om een tijdelijke woonruimte te vinden. In het laatste geval is een chalet huren op een steenworp afstand van Amersfoort dé oplossing!

Chalet in Utrecht op Bos Park Bilthoven

De (langhuur) chalets op ons park in de nabijheid van de stad Amersfoort zijn geschikt voor 1 tot 6 personen. Speciaal voor u hebben we een top 4 van de populairste chalets op Bos Park Bilthoven samengesteld:

1. Chalet Ohara (6 pers.)
2. Luxe Chalet (4 pers.)
3. Chalet Taos (6 pers.)
4. Chalet Emeraude (4 en 6 pers.)

Onze vakantiehuisjes vlakbij Amersfoort beschikken over voldoende woonruimte en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een toilet, douche en een CV verwarming. Onze chalets zijn dus erg geschikt voor een (langdurig) verblijf op Bos Park Bilthoven, zeker als u in de buurt van Amersfoort wilt zijn.

Fantastische tijd op de Utrechtse Heuvelrug

Beleef een fantastische tijd op de Utrechtse Heuvelrug in één van de vakantiehuisjes. U vindt altijd de ideale chalet die bij u past. De chalets zijn altijd compleet ingericht met alles wat u maar nodig heeft. U kunt hier zelf uw maaltijden bereiden, u slaapt heerlijk comfortabel in een rustige en natuurlijke omgeving en u kunt gebruik maken van de faciliteiten van het park. En niet te vergeten: de omgeving (waaronder Amersfoort) van Bos Park Bilthoven is prachtig!

Huur online een chalet! De voordelen:

✓ Snel en gemakkelijk huren
✓ Chalets geschikt voor 1 tot 6 personen
✓ Perfecte plek om te overbruggen
✓ Natuurlijke- en bosrijke omgeving
✓ Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
✓ Vlakbij de prachtige steden Utrecht & Amersfoort

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek dichtbij Amersfoort om van een heerlijke vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden. Daarnaast ervaart u gegarandeerd de rust op ons park, een overbodige luxe tijdens een verhuizing of verbouwing.

Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale gasten. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de culturele steden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw tijd in één van onze chalets. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is ontzettend veel te beleven!

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met spingkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Heeft u een vraag over een chalet huren nabij Amersfoort op Bos Park Bilthoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 22 86 777info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​