Tijdelijk verblijven op een camping

Wilt u tijdelijk verblijven op een camping en toch voorzien zijn van de meest noodzakelijke faciliteiten? Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor een langere tijd? Op Châlet Parc De Vechtoever bent u voor een langere periode van harte welkom in één van onze chalets. De minimale huurtermijn (buiten het hoogseizoen) bedraagt één maand en de accommodaties worden voor een periode van maximaal 9 maanden verhuurd. 

Op het vakantiepark vindt u diverse chalets met een keurige inrichting. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale woonomgeving is om een tijdelijk verblijven op een camping vorm te geven. Bij ons is het mogelijk oom een chalet of vakantiehuis te huren, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing.

Rust tijdens tijdelijk verblijven op een camping

De prachtige Hornpolder, de kronkelende Vecht… U ervaart gegarandeerd een oase van rust wanneer u kiest voor tijdelijk verblijven op een camping. Châlet Parc De Vechtoever biedt u dat tijdens uw verblijf hier. En dat op steenworp afstand van onze hoofdstad Amsterdam!

Huur een tijdelijke woonruimte op vakantiepark

De tijdelijke woonruimtes op ons park in de nabijheid van Amsterdam zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. Het vakantiehuis, genaamd ‘Chalet Bommelstein’, heeft een oppervlakte van 44 m2, twee slaapkamers en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een extra grote douche en een CV verwarming. Onze langhuur chalets zijn dus erg geschikt voor tijdelijk verblijven op een camping. Huisvesting. Chalêt Parc De Vechtoever zal u zeker bevallen, helemaal als u in de buurt van Amsterdam wilt zijn.

Voordelen van tijdelijk verblijven op een camping?

Uw verblijf op Châlet Parc De Vechtoever biedt u de volgende voordelen:

  • Vlakbij de hoofdstad Amsterdam
  • Geschikt voor 1 tot 4 personen
  • Perfecte plek om te overbruggen (tijdens verbouwing/verhuizing)
  • Natuurlijke- en waterrijke omgeving
  • Gelegen aan de rivier de Vecht

Tarieven voor tijdelijk verblijven op een camping

Châlet Parc De Vechtoever verhuurt diverse recreatiewoningen. De maximale huurtermijn bedraagt negen maanden en er wordt voor bepaalde tijd verhuurd. De chalets staan in het midden van het park met ruime parkeergelegenheid. De huurtarieven starten vanaf € 1.300,- per maand inclusief internet, maar exclusief verbruik van energiekosten en schoonmaakkosten. De borg bedraagt één maand huur. De chalets zijn voorzien van een nette inrichting. Uiteraard verschilt de inrichting per chalet. Châlet Parc De Vechtoever is gelegen in een oase van rust midden in de Hornpolder. Hier lijkt de stad ver weg en kunt u onbezorgd genieten van de rust en het water van de kronkelende Vecht. Wil u meer weten? Gebruik dan het formulier of neem contact met ons op.

Meer informatie over een chalet huren op ons park?

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe u tijdelijk verblijven op een camping kunt vormgeven? Neemt u dan gerust contact op met de medewerkers van Châlet Parc De Vechtoever van Green Spirit Parken. Bel naar (0294) 25 16 92 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​