Camping Utrechtse Heuvelrug

Vier uw vakantie op de Utrechtse Heuvelrug. U bent van harte welkom op Bos Park Bilthoven!

De Utrechtse Heuvelrug is volgens ons de mooiste regio in Nederland om uw vakantie te vieren samen met uw partner, gezin of familie. De Utrechtse Heuvelrug is vooral populair onder wandel- en fietsliefhebbers. De natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug ervaart u op Bos Park Bilthoven. De camping, de naam zegt het al, ligt midden in het bos van Bilthoven. Voel de rust, ruimte en recreatie in een chalet, (luxe) tent, vouwwagen, duinwagen, caravan of camper op Bos Park Bilthoven.

Kamperen op de Utrechtse Heuvelrug

Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek in het midden van het land? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Van juni tot eind oktober kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken met uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van de Utrechtse Heuvelrug.

Wanneer u niet beschikt over een kampeermiddel is de de luxe glamping tent ‘CoCo Sweet’ perfect voor u! Voor de echte avonturiers is de duinwagen een echte aanrader. Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te kamperen op Bos Park Bilthoven, midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Chalet huren op de Utrechtse Heuvelrug

Wilt u dit jaar voor het eerst met het hele gezin op vakantie dichtbij huis? Staat een vriendenweekend op de planning? Of u wilt uw geliefde verassen met een romantisch weekend weg? In alle gevallen doet het u goed om even helemaal tot rust te komen in één van de knusse chalets in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Op Bos Park Bilthoven heeft u de keuze uit verschillende chalets die allen tot in de puntjes voor u zijn verzorgd. Het enige wat u hoeft te doen is uw tas inpakken!

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug om van een heerlijke vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen geniet u volop van rust, ruimte en recreatie.

Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes op de Utrechtse Heuvelrug en leuke steden zoals Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw vakantie op de camping. Ons advies is om een bezoek te brengen aan Paleis Soestdijk, Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, Dierenpark Amersfoort en het Spoorwegmuseum.

Naast de indrukwekkende omgeving op- en rondom de Utrechtse Heuvelrug kent Bos Park Bilthoven voldoende faciliteiten. Er is ontzettend veel te beleven!

  • Honden toegestaan
  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met spingkussen
  • Stuifduin met kabelbaan
Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​