Camping Bilthoven

Ontspannen kamperen bij Bos Park Bilthoven

U houdt van kamperen, maar u wilt wel graag in eigen land blijven tijdens uw vakantie? Daar heeft u groot gelijk in. Er is in Nederland zo’n verscheidenheid aan natuur, steden en musea die vele landgenoten nog nooit ontdekt hebben. En ook al komt u op een plek waar u ooit al eens geweest bent, u zult telkens weer iets anders ontdekken. Neemt u bijvoorbeeld de prachtige omgeving van Bilthoven. Bilthoven zelf is een prachtig dorp om te bezoeken en ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Hier ligt ook Camping Bilthoven waar u uw caravan, of camper kunt parkeren voor een heerlijke ontspannen vakantie in de prachtige natuur.

De kampeerplekken van Bos Park Bilthoven

Als u uw caravan of camper op Camping Bilthoven wilt parkeren, of uw tent wilt opzetten, heeft u de keuze uit verschillende kampeerplekken. U heeft altijd een plek die aan uw wensen voldoet, want u kunt kiezen uit een parkeerplek die in de zon ligt, in de schaduw of waar halfschaduw aanwezig is. Standaard zijn alle kampeerplekken voorzien van een 16 ampère elektro-aansluiting en een eigen riool- en wateraansluiting. Ook krijgt u de beschikking over twee gratis wifi codes. U kunt een kampeerplek per nacht huren, maar er zijn ook andere opties. Er is namelijk ook de mogelijkheid om een seizoen comfortplaats te huren. Deze kampeerplaatsen hebben extra ruimte, zodat u eventueel ook een extra tent kunt plaatsen. U mag hier met maximaal 6 personen de plek huren voor een heel seizoen en in de winter uw caravan laten staan. Zo kunt u het gehele jaar er tussenuit gaan. Of het nu gaat om een zomervakantie van enkele weken of een weekendje weg. De seizoen comfortplaatsen hebben ook nog eens de mogelijkheid voor een CAI aansluiting. Het is ook mogelijk om van een seizoenplaats gebruik te maken, maar dan zit hier niet de winterstalling bij in. Dit is een handige optie als u zelf reeds een winterstallingsplaats heeft voor uw caravan.

Wat is er te doen op Camping Bos Park Bilthoven?

U en uw gezin kunnen zich tijdens uw verblijf op Camping Bilthoven volop vermaken. De kinderen zullen het verwarmde buitenzwembad fantastisch vinden. Het zwembad staat op het terrein van de camping, dus de kinderen vermaken zich hier prima, terwijl u ontspannen bij uw caravan of tent zit. Uw kinderen zullen altijd weer veilig de weg naar de kampeerplaats terug kunnen vinden. Voor de hele kleintjes is er een aparte peuterzwembad. Daarnaast kunnen de kinderen prima spelen in de speeltuin, springen op het springkussen en tijdens de belangrijkste vakanties is er een animatieteam aanwezig die uw kinderen de gehele dag bezighouden met leuke activiteiten. Verder is er een keurig onderhouden sanitairgebouw en kunt u uw was in de wasserette doen. ‘s avonds is het altijd gezellig zitten op het terras van de cafetaria en het restaurant op het terrein van Bos Park Bilthoven.

De omgeving

U kunt voldoende ondernemen in de omgeving van Camping Bilthoven. Zo kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, een bezoekje brengen aan Paleis Soestdijk, Dierenpark Amersfoort of het Spoorwegmuseum. Ook kunt u actief bezig zijn op de nabijgelegen golfbaan, de midgetgolf of de tennisbaan. Tussendoor kunt u voor lekkere pannenkoeken prima terecht bij Pannenkoekenhuis De Vuursche Boer.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​