Camping in de buurt van Utrecht

Bent u op zoek naar een camping in de buurt van Utrecht? Dan bent u bij Bos Park Bilthoven aan het juiste adres. De Utrechtse Heuvelrug is volgens ons de mooiste regio in Nederland om te gaan kamperen samen met uw partner, gezin of familie. De Utrechtse Heuvelrug is zeker ook populair onder wandel- en fietsliefhebbers. U ervaart de natuur, rust en ruimte op onze camping in de buurt van Utrecht. Zeker als u gebruik maakt van onze nieuwste faciliteit: het Klapkot.

Ons Klapkot is een uitklapbare vakantiewoning op wielen voor mensen die op zoek zijn naar ultieme vrijheid. Met dit ontwerp heeft de fabrikant twee werelden samengebracht. Dit is letterlijk onder één dak: ‘design meets innovation’. Een design interieur en exterieur gecombineerd met technische innovaties om het comfort te verhogen. De techniek zit in het klapsysteem, die het geheel omvormt tot een vakantiewoning met een groot leefoppervlak. Zo kunt u met ons Klapkot comfortabel kamperen in de buurt van Utrecht, het hele jaar door.

Camping vlakbij Utrecht met Klapkot

De Utrechtse Heuvelrug is een afwisselend gebied, waar verschillende typen kampeerders hun buitenvakantie vieren. Met het Klapkot richten we ons op kampeerders die kiezen voor de flexibiliteit en vrijheid van een vakantiewoning op wielen. Mensen die tijdens hun vakantie willen genieten van het buitenleven en het leuk vinden om in contact te komen met anderen, maar ook waarde hechten aan de privacy van een eigen accommodatie. Kampeerders die op zoek zijn naar meer luxe en comfort dan een standaard camper of caravan op een camping in de buurt van Utrecht. Onze camping met Klapkot ligt aantrekkelijk dicht in de buurt van Utrecht en deze biedt u de heerlijkste kampeerplekken. En dat geldt zeker ook voor ons Klapkot. Zoekt u graag de gezelligheid op, dan is een Klapkot absoluut wat voor u. Hier maakt u eenvoudig contact met andere kampeerders. En toch heeft u voldoende ruimte en privacy.

De mooiste camping in de buurt van Utrecht

Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek op een camping met – verwarmd – zwembad in de buurt van Utrecht? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Van het voorjaar tot en met het najaar kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken voor uw tent, vouwwagen, caravan, camper of Klapkot om te genieten van het kamperen op Bos Park Bilthoven, schitterend gelegen in de buurt van Utrecht.

camping-in-de-buurt-van-utrecht

Onze camping is gelegen vlakbij de stad Utrecht

Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een heel aantrekkelijk gebied om te bezoeken in de buurt van Utrecht. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. Het natuurgebied omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Uw camping met zwembad Bos Park Bilthoven is een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Vermaak op onze camping in de buurt van Utrecht

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek om in de buurt van Utrecht om van uw heerlijke en welverdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of halfschaduw kunnen vinden. Het spetterplezier in het (verwarmde) zwembad maakt uw vakantiegevoel compleet. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park Bilthoven zorgen ervoor dat u zich altijd vermaakt. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park.

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met springkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Hebt u een vraag over Bos Park Bilthoven of het kamperen in een Klapkot op ons park? Neem dan contact met ons op via 030 22 86 777, info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​