Chalet huren voor langere tijd Utrecht

Bent u op zoek naar een tijdelijke huisvesting voor een langere tijd nabij Utrecht? Op Bos Park Bilthoven bent u voor een langere periode van harte welkom in één van onze chalets.

Op het vakantiepark vindt u diverse chalets met een keurige inrichting. De minimale huurtermijn (buiten het hoogseizoen) bedraagt één maand en de accommodaties worden voor een periode van maximaal 9 maanden verhuurd. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale plek is om een tijdelijk een chalet of vakantiehuis te huren, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen ervaart u gegarandeerd de rust en de ruimte tijdens een langere periode op Bos Park Bilthoven. En dat op steenworp afstand van de prachtige stad Utrecht!

Huur een tijdelijke chalet voor een langere periode

De langhuur chalets op ons park in de nabijheid van Utrecht zijn geschikt voor 1 tot 6 personen. Onze vakantiehuisjes, bijvoorbeeld ‘Chalet Taos’ of ‘Luxe Chalet‘, beschikken over voldoende woonruimte en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een toilet, douche en een CV verwarming. Onze chalets zijn dus erg geschikt voor een langdurig verblijf op Bos Park Bilthoven, zeker als u in de buurt van Utrecht wilt zijn.

bos-park-bilthoven-chalet-huren-utrecht

Tijdelijke huisvesting op Bos Park Bilthoven? De voordelen:

  • Geschikt voor 1 tot 6 personen
  • Perfecte plek om te overbruggen
  • Natuurlijke- en bosrijke omgeving
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Vlakbij de prachtige steden Utrecht & Amersfoort

Meer informatie over een chalet huren voor een langere tijd?

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe u een chalet kunt huren voor een langere tijd in de buurt van Utrecht? Neem gerust contact op met de medewerkers van Bos Park Bilthoven van Green Spirit Parken. Klik op onderstaande button of bel 030 228 6777. Wij helpen u graag!

Over Bos Park Bilthoven | Green Spirit Parken

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht om van een heerlijke vakantie te genieten. Bent u op zoek naar een plek om te overbruggen, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of verbouwing? Ook voor een langere tijd hebben wij chalets beschikbaar. Elke dag een vakantiegevoel!

Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de culturele steden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw langere periode op ons park. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is ontzettend veel te beleven!

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met spingkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Heeft u een vraag over tijdelijke huren op Bos Park Bilthoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 22 86 777info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​