Vakantiehuis Gooi en Vechtstreek

Op zoek naar een vakantiehuis voor een vakantie, als tijdelijke woonruimte of als tweede huis? Huur of koop een vakantiehuis in ‘t Gooi of Vechtstreek op Châlet Parc De Vechtoever.

Op het vakantiepark vindt u diverse vakantiehuizen met een keurige inrichting. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale woonomgeving is om een tijdelijk een chalet of vakantiehuis te huren of te kopen. De prachtige Hornpolder, de kronkelende Vecht… U ervaart gegarandeerd een oase van rust in uw tijdelijke woonruimte op Châlet Parc De Vechtoever.

Vakantiehuis huren Gooi en Vechtstreek

De (langhuur) chalets op ons park in de gooi en vechtstreek zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. Het vakantiehuis, genaamd ‘Chalet Bommelstein’, heeft een oppervlake van 44 m2, 2 slaapkamers en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een extra grote douche en een CV verwarming. Onze chalets zijn dus erg geschikt voor een vakantie of langdurig verblijf op Chalêt Parc De Vechtoever, zeker als u in midden in de gooi en vechtstreek wilt zijn!

Vakantiehuis kopen Gooi en Vechtstreek

Een vakantiehuis kopen in de Gooi en Vechtstreek? Ook dat is mogelijk! U geniet het hele jaar door van uw eigen tweede huis in een natuurlijke omgeving. Op Châlet Parc De Vechtoever bent u van harte welkom om recreatief te verblijven in uw eigen vakantiewoning! U wordt wakker in het groen en wordt met het geluid van vogeltjes wakker. Hoe heerlijk is dat?

Vakantie, tijdelijke huisvesting of een chalet kopen?

✓ Geschikt voor 1 tot 4 personen

✓ Perfecte plek om tot rust te komen

✓ Natuurlijke- en waterrijke omgeving

✓ Gelegen aan de rivier de Vecht

✓ Midden in de Gooi en Vechtstreek

Over Châlet Parc De Vechtoever | Green Spirit Parken

Châlet Parc De Vechtoever is gelegen in een oase van rust midden in de Hornpolder. Door de Hornpolder stroomt de Vecht, een onmisbaar onderdeel in de Gooi en Vechtstreek. Het vakantiepark ligt dus op een schitterende, waterrijke plek om volop te kunnen genieten van Rust, Ruimte en Recreatie. Door de unieke locatie is Châlet Parc De Vechtoever meer dan geschikt om te genieten van een (langdurige) vakantie of voor uw tweede huis.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​