Kamperen met tent in Nederland

Kamperen met tent in Nederland

Overweegt u om te gaan kamperen met tent in Nederland? Op Bos Park Bilthoven kunt u in het seizoen van 1 maart tot eind oktober altijd een mooi plekje uitzoeken om te genieten van uw welverdiende kampeervakantie. U bent van harte welkom om een mooie plaats uit te zoeken op ons kampeerterrein.

Bent u toe aan gezellig kamperen met uw tent in Nederland? Bij Bos Park Bilthoven vindt u die unieke en ongedwongen sfeer die dat mogelijk maakt. Met een zwembad op de camping zullen u en uw gezin heerlijk genieten als u lekker komt kamperen in het bos.

Natuurschoon

De boscamping – de naam laat niks aan duidelijkheid te wensen over – ligt midden in het natuurschoon van het bos van Bilthoven. Voel de rust en ruimte op boscamping Bos Park Bilthoven. En ontspan maximaal tijdens uw verblijf op onze boscamping.

Afwisseling tijdens het kamperen met tent in Nederland
De Utrechtse Heuvelrug is een afwisselend gebied, waar verschillende kampeerliefhebbers hun buitenvakantie vieren. Kamperen met tent in Nederland én in het bos – inclusief verwarmd zwembad – is mogelijk bij ons. We bieden u de heerlijkste kampeerplekken. Zoekt u graag de gezelligheid op? Dan is een plaats op één van onze speels ingedeelde kampeervelden zeker wat voor u.

Kampeerinformatie Bos Park Bilthoven

• Maximaal zes personen per plaats
• U bent vanaf 12.00 uur welkom
• Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten die overnachten
• Alleen gas of elektrisch barbecueën is toegestaan
• Caravan/Campers groter dan zes meter in overleg met receptie

Contact tijdens het kamperen met tent in Nederland

Tijdens het kamperen met tent in Nederland maakt u eenvoudig contact met andere kampeerders. En toch hebt u voldoende privéruimte in het groen. Bos Park Bilthoven heeft speciale plekken voor fietskampeerders en comfortplaatsen met een eigen wateraansluiting en -afvoer. De natuurlijke begroeiing van onze camping op de heuvelrug zorgt voor een perfecte balans tussen schaduw en zon. U hebt daarmee genoeg beschutting en voldoende zon om te ontspannen of uw kinderen te laten te spelen.

Ontdek de prachtige Heuvelrug

Het zuidelijke gedeelte van de Heuvelrug, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, is heel aantrekkelijk om te bezoeken tijdens het kamperen met tent in Nederland op ons park. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. De heuvelrug omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Tijdens het kamperen met tent in Nederland is Bos Park Bilthoven een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Voorzien van alle faciliteiten

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek om van uw heerlijke en dik verdiende vakantie te genieten. Zeker als u wilt kamperen met tent in Nederland. Door de unieke ligging van ozne parkeerplaatsen op een heuvelrug, omzoomd door bossen en zandverstuivingen, zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of halfschaduw kunnen vinden. Het spetterplezier in het (verwarmde) zwembad maakt uw vakantiegevoel compleet. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de nabijheid van de cultuursteden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich altijd vermaakt tijdens uw kampeervakantie. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park.

• Horeca met terras
• Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
• Animatieteam in zomerseizoen
• Speeltuin met springkussen
• Stuifduin met kabelbaan

Contact

Hebt u een vraag over kamperen met tent in Nederland op Bos Park Bilthoven of de Comfort Seizoensplaatsen op onze boscamping? Neemt u dan contact met ons op. 

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​