Huisje Huren Noord-Holland

Een huisje huren in de provincie Noord-Holland? U geniet hier van een huisje in de vorm van een chalet in een natuurlijke omgeving in de Vechtstreek. U wordt wakker in het groen en met het geluid van vogeltjes die fluiten en het park is goed te bereiken vanuit heel Nederland. Op Châlet Park De Vechtoever kunt u kiezen uit luxe huisjes zoals chalet Bommelstein.

Een luxe chalet Huis huren op Châlet Park De Vechtoever 

Ideaal om even helemaal tot rust komen na een drukke fulltime werkweek of genieten van uw pensionering, het kan allemaal in een van onze huur chalets. 

 

Prachtige ligging in Noord-Holland

Chaletpark de Vechtoever ligt aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van het fraaie plaatsje Nederhorst den Berg. De ligging aan de Vecht maakt dit park heel bijzonder voor de liefhebbers van water en bootjes. Het park heeft dan ook eigen aanlegvoorzieningen voor uw boot aan de oever van de Vecht. De sfeer van water is ook binnen het park ruim aanwezig want er zijn grote waterpartijen met wandelpaden en bruggetjes. Delen van het park en de aangrenzende omgeving zijn natuurgebied. Met recht een groen-blauwe oase in een zeer fraai en rustig landschap. Het park zelf is ook een oase van rust want er is geen recreatieprogramma. De filosofie is dat de bewoners voor de rust komen en zichzelf willen en kunnen vermaken.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​