Kampeerplaats Nederland

Kampeerplaats Nederland

Wilt u genieten van een heerlijke kampeervakantie op een schitterende kampeerplaats in Nederland? Bij Bos Park Bilthoven huurt u een kampeerplaats in Nederland midden in de natuur. U loopt vanaf uw kampeerplaats zo de bossen in.

Op onze kampeerplaats in Nederland kunt u zo lang verblijven als u wilt. Of kiest u voor een seizoenplaats en geniet langer van uw kampeervakantie. U boekt direct bij de camping en bent daardoor verzekerd van een zeer gunstige prijs. Zo kunt u goedkoop kamperen in Nederland op de camping van Bos Park Bilthoven.

Kampeerinformatie Bos Park Bilthoven

• Maximaal zes personen per plaats
• U bent vanaf 12.00 uur welkom
• Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten die overnachten
• Alleen gas of elektrisch barbecueën is toegestaan
• Caravan/Campers groter dan zes meter in overleg met receptie

Contact met medekampeerders op uw kampeerplaats in Nederland
Op uw kampeerplaats van Bos Park Bilthoven in Nederland maakt u eenvoudig contact met andere kampeerders. En toch hebt u voldoende privéruimte in het groen. Bos Park Bilthoven heeft speciale plekken voor fietskampeerders en comfortplaatsen met een eigen wateraansluiting en -afvoer. De natuurlijke begroeiing van onze camping op de heuvelrug zorgt voor een perfecte afwisseling tussen schaduw en zon. U hebt daarmee genoeg beschutting en voldoende zon om te ontspannen of uw kinderen te laten te spelen.

Ontdek de prachtige Heuvelrug

Het zuidelijke gedeelte van de Heuvelrug, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, is heel aantrekkelijk om te bezoeken als u kiest voor een verblijf op een kampeerplaats in Nederland op ons park. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. De heuvelrug omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Tijdens het kamperen met tent in Nederland is Bos Park Bilthoven een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Voorzien van alle faciliteiten
Bos Park Bilthoven is dé plek voor een kampeerplaats in Nederland om van uw heerlijke en dik verdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging van onze parkeerplaatsen op een heuvelrug, omzoomd door bossen en zandverstuivingen, zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of halfschaduw kunnen vinden. Het spetterplezier in het (verwarmde) zwembad maakt uw vakantiegevoel compleet. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de nabijheid van de cultuursteden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich altijd vermaakt tijdens uw kampeervakantie. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park.

• Horeca met terras
• Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
• Animatieteam in zomerseizoen
• Speeltuin met springkussen
• Stuifduin met kabelbaan

Contact

Hebt u een vraag over een kampeerplaats in Nederland op Bos Park Bilthoven of de Comfort Seizoensplaatsen op onze boscamping? Neemt u dan contact met ons op. 

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​