Chalet huren camping

Wilt u een chalet, vakantiehuisje of recreatiewoning op een camping huren? Dan bent u van harte welkom op Bos Park Bilthoven van Green Spirit Parken. Ons vakantiepark is zeer geschikt voor zowel een vakantie als voor tijdelijke huisvesting. Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug om te genieten van rust, ruimte en recreatie.

Op onze camping, Bos Park Bilthoven, vindt u diverse chalets om te huren met een keurige inrichting. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale plek is om te genieten van een vakantie, het dagelijkse leven te ontvluchten of om een tijdelijke woonruimte te vinden. Ook in dit laatste geval is een chalet huren op een camping de perfecte oplossing.

Uw chalet huren op een camping

De (langhuur) chalets op ons park in de nabijheid van de stad Utrecht zijn geschikt voor 1 tot 6 personen. Hieronder vindt u een top 5 van de populairste chalets op Bos Park Bilthoven:

1. Chalet Ohara (6 personen)

2. Luxe Chalet Specht (4 personen)

3. Chalet 4/5-persoons (met veranda)

4. Chalet Taos (6 personen)

5. Chalet Emeraude (4 en 6 personen)

Verzorgde inrichting

Onze vakantiehuisjes beschikken over voldoende woonruimte en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een toilet, douche en een CV verwarming. Onze chalets zijn dus erg geschikt voor een (langdurig) verblijf op Bos Park Bilthoven, zeker als u in de buurt van Utrecht een chalet op een camping wilt huren.

Fantastische tijd op de Utrechtse Heuvelrug

Beleef een fantastische tijd op de Utrechtse Heuvelrug in één van de chalets die u huurt op onze camping. U vindt altijd de ideale chalet die bij u past. De chalets zijn compleet ingericht met alles wat u maar nodig hebt. U kunt hier zelf uw maaltijden bereiden, u slaapt heerlijk comfortabel in een rustige en natuurlijke omgeving en u kunt gebruik maken van de faciliteiten van het park. En niet te vergeten: de omgeving van Bos Park Bilthoven is prachtig. De chalets zijn op onze camping te huren voor korte en langere perioden.

Huur online een chalet op onze camping

De voordelen van het huren van een chalet op onze camping:

 • Snel en gemakkelijk huren
 • Chalets geschikt voor 1 tot 6 personen
 • Perfecte plek om te overbruggen
 • Natuurlijke- en bosrijke omgeving
 • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
 • Vlakbij de prachtige steden Utrecht & Amersfoort

Over Bos Park Bilthoven | Green Spirit Parken

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen camping op de Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht om een chalet te huren en van een heerlijke vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden. Daarnaast ervaart u gegarandeerd de rust op ons park, een welkome luxe tijdens een verhuizing of verbouwing.

Wandel- fietsroutes

Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale gasten. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de culturele steden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het huren van één van onze chalets op onze camping. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is ontzettend veel te beleven.

 • Horeca met terras
 • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
 • Animatieteam in zomerseizoen
 • Speeltuin met springkussen
 • Stuifduin met kabelbaan

Contact

Hebt u een vraag over een chalet huren op onze camping Bos Park Bilthoven? Neemt u dan gerust contact met ons op via 030 22 86 777, info@greenspiritparken.nl of het contactformulier op deze website.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​