Camping vakantie Nederland

Camping vakantie Nederland

Nederlanders kamperen graag en veel, alleen of met hun hele gezin. Daarom is een camping vakantie Nederland zo ongekend populair. Nederland is een echt kampeerland en heeft veel familiecampings. Nederland is het perfecte vakantieland om te kamperen, helemaal als u kiest voor onze camping Bos Park Bilthoven.

Of u nu uw camping vakantie Nederland lang van tevoren wilt plannen of op zoek bent naar een lastminutevakantie. Bos Park Bilthoven is de familiecamping van uw dromen. Bos Park Bilthoven is centraal gelegen in Nederland. U hoeft nooit ver te rijden. U bent er zo.

Kindvriendelijke camping vakantie Nederland

Gaat u kamperen met het hele gezin en zoekt u een kindvriendelijke camping voor een camping vakantie Nederland? Onze kampeervelden zijn geschikt voor een camping vakantie Nederland met kinderen van verschillende leeftijden. Zo bieden we bijvoorbeeld veilige kampeervelden in de buurt van het kindersanitair en avontuurlijke kampeervelden. Onze kindvriendelijke camping heeft diverse speelfaciliteiten voor uw kinderen. Ook is ons animatieteam tijdens de zomer en zomerweekenden aanwezig om geweldige activiteiten te organiseren.

Onbezorgde camping vakantie Nederland

Voor een echt onbezorgde en veelzijdige vakantie in Nederland boekt u een verblijf op uw kindvriendelijke familiecamping Bos Park Bilthoven. Onze gezellige en kindvriendelijke familiecamping in Nederland ligt op de Utrechtse Heuvelrug. U kunt bij ons kamperen met uw eigen tent, camper, caravan of vouwwagen op ruime trekkersplaatsen en comfortplaatsen.

De luxe van camping vakantie  Nederland

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug om te kamperen op een kindvriendelijke familiecamping en van uw welverdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen ervaart u gegarandeerd de rust en de ruimte. Voor iedere kampeerder is er bij ons een geschikte campingplaats te vinden. De staanplaatsen zijn op de camping Bos Park Bilthoven ruim en groen. Ook de huuraccommodaties zijn er spic en span met hun privé sanitair, goede – vaak gratis – wifi en een eigen keukentje. Geniet u van een zorgeloze vakantie tijdens uw camping vakantie Nederland.

Wandel- en fietsroutes

De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons vakantiepark en de nabijheid van de monumentale en culturele steden Utrecht & Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen in dit deel van Nederland tijdens uw camping vakantie  Nederland.

 • Midden in het bos
 • Gelegen tussen Utrecht & Amersfoort
 • Restaurant met terras
 • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
 • Speelfaciliteiten voor kids
 • Animatieteam in zomerseizoen
 • Kamperen in het midden van Nederland

Rust en ruimte

Kamperen op de kindvriendelijke camping Bos Park Bilthoven op de Utrechtse Heuvelrug in het midden van Nederland is ronduit geweldig voor uw kinderen én u. Deze regio is volgens ons de mooiste streek in Nederland om te gaan kamperen samen met uw partner, gezin of familie. De Utrechtse Heuvelrug is vooral populair onder wandel- en fietsliefhebbers. De natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug ervaart u tijdens uw verblijf op Bos Park Bilthoven. Onze camping, de naam zegt het al, ligt midden in het bos van Bilthoven. Voel de rust en ruimte in een chalet, (luxe) tent, vouwwagen, duinwagen, caravan of camper op Bos Park Bilthoven.

Boek nu een camping vakantie  Nederland

Tent, caravan of camper op de Utrechtse Heuvelrug? U hebt de keuze. Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek voor uw camping vakantie  Nederland? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op familiecamping Bos Park Bilthoven om te komen kamperen op ons prachtige park. U kunt nog steeds een mooi plekje uitzoeken met uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van de Utrechtse Heuvelrug, één van de mooiste gebieden in Nederland. Wanneer u niet beschikt over een kampeermiddel is de de luxe glamping tent ‘CoCo Sweet’ perfect voor u. Voor de echte avonturiers is de duinwagen een echte aanrader. Kortom: u hebt ontzettend veel mogelijkheden om te kamperen op familiecamping Bos Park Bilthoven, midden in Nederland omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Ontdek de prachtige omgeving

Het zuidelijk gedeelte van de Heuvelrug omvat het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Talrijke fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied zeer uitnodigend om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken het gebied bovendien interessant voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. Het natuurgebied behelst 56 gemarkeerde wandelroutes van 2 tot 21 kilometer, zodat er voor u altijd een geschikte route bij zit. De Utrechtse Heuvelrug heeft een netwerk van startpunten en groene entrees waar u het wandelgebied in kunt gaan. Veel startpunten bevinden zich in de buurt van een NS-station. Ideaal voor iedereen die met de trein reist. Al wandelend door het heuvelachtige en bosrijke natuurgebied van de Heuvelrug komt u onder meer langs heidevelden waar schapen grazen en loopt u over stuifzandterrein met mooie vliegdennen.

Genieten van camping vakantie  Nederland

Bos Park Bilthoven van Green Spirit Parken is de uitgelezen plek in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug om van uw heerlijke camping vakantie  Nederland te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u op onze camping altijd uw ideale plek in zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de nabijheid van cultuursteden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het kamperen. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is ontzettend veel te beleven.

 • Horeca met terras
 • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
 • Animatieteam in zomerseizoen
 • Speeltuin met springkussen
 • Stuifduin met kabelbaan

Mogen wij u binnenkort verwelkomen?

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​