Recreatiewoning Veluwe

Bent u op zoek naar een recreatiewoning op de Veluwe?


Door te kiezen voor een recreatiewoning Veluwe, kunt u het hele jaar door aangenaam vertoeven in een bosrijke en ontspannende omgeving. U heeft bij Bospark Bilthoven de keuze uit verschillende ruime jaarplaatsen en er zijn verschillende mogelijkheden voor uw tweede huisje. De luxe chalets zijn van alle gemakken voorzien en u overnacht op een prachtige locatie, aan de rand van het bos. Bekijk de mogelijkheden van dit vakantiepark alvast online en koop voor een mooie prijs uw nieuwe recreatiewoning. Liever huren? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem bij dit vakantiepark. Voor zowel een korte als lange periode zijn de vakantiehuizen te huren.

Kies uit verschillende luxe koopchalets met een oppervlakte van 150 – 300 m²

Een recreatiewoning Veluwe via dit vakantiepark is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. U kiest uit verschillende luxe koopchalets met een oppervlakte van 150 – 300 m2. De prijs die u betaald om de woning te kunnen huren is uiteraard afhankelijk van het type kavel en de grootte van het kavel waar u voor gaat kiezen. U kunt een huurprijs verwachten vanaf € 2144,-. De woningen zijn voorzien van fraaie details, zoals openslaande deuren, een fraai terras en een badkamer en keuken die van alle gemakken zijn voorzien. Uiteraard is de inrichting naar wens aan te passen. Zo weet u zeker dat de recreatiewoning Veluwe volledig, al dan niet boven uw verwachtingen voldoet. Geniet u dit jaar nog van uw eigen recreatiewoning met uw partner, vrienden, de familie of met het hele gezin?

Onderneem allerlei activiteiten in de regio van Bos park Bilthoven

Niet voor niets kiezen steeds meer mensen ervoor om een recreatiewoning Veluwe te kopen of te huren. Vakantie in eigen land betekent een vakantie waar u meer dan genoeg kunt beleven. En met de zonovergoten vakantie van 2018 hoeft u niet langer meer het zuiden van Europa op te zoeken voor de nodige dosis vitamine D. Kent u de activiteiten al die u in de regio van Bospark Bilthoven kunt ondernemen? Het Nationaal Militair Museum Soesterberg, de Pyramide van Austerlitz, De Vuursche Boer, Dierenpark Amersfoort en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug zijn slechts enkele voorbeelden van plekken die binnen handbereik liggen. Voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg te beleven, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vrije dagen wat actiever in te steken. Sla een balletje op de golfbaan of de tennisbaan of breng een bezoek aan het zwembad.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​