Vakantiewoning Noord-Holland

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Noord-Holland voor een vakantie of als tijdelijke woonruimte? Huur dan uw vakantiehuis aan de Vecht op Châlet Parc De Vechtoever. Op het vakantiepark vindt u diverse vakantiehuizen met een keurige inrichting.

Onze gasten zijn het er over eens dat dit de ideale woonomgeving is om een tijdelijke vakantiewoning of vakantiehuis aan de Vecht te huren. De prachtige Hornpolder, de kronkelende Vecht: U ervaart gegarandeerd een oase van rust in uw (tijdelijke) vakantiewoning in Noord-Holland en aan de Vecht op Châlet Parc De Vechtoever.

Vakantiewoning Noord-Holland aan de Vecht

De (langhuur) vakantiewoningen in Noord-Holland en aan de Vecht op ons park in de Gooi- en Vechtstreek zijn geschikt voor één tot zes personen. Het vakantiehuis, genaamd ‘Chalet Bommelstein’, heeft een oppervlakte van 44 m2, twee slaapkamers en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een extra grote douche en een centraal verwarmingssysteem. Onze vakantiewoningen in Noord-Holland aan de Vecht zijn dus erg geschikt voor een vakantie of langdurig verblijf op Châlet Parc De Vechtoever. Zeker als u in midden in de Gooi- en Vechtstreek wilt verblijven.

Vakantiewoning kopen in Noord-Holland?

Een vakantiewoning kopen in de Gooi- en Vechtstreek? Ook dat is bij ons natuurlijk mogelijk. U geniet het hele jaar door van uw eigen tweede huis in een groene omgeving. Op Châlet Parc De Vechtoever bent u van harte welkom om recreatief te verblijven in uw eigen vakantiewoning U wordt wakker in het groen en wordt met het geluid van vogeltjes wakker. Hoe heerlijk is dat?

Vakantiewoning in Noord-Holland, tijdelijke huisvesting of een chalet kopen?

  • Geschikt voor één tot vier personen
  • Perfecte plek om tot rust te komen
  • Natuurlijke en waterrijke omgeving
  • Gelegen aan de rivier de Vecht
  • Midden in de Gooi- en Vechtstreek

Oase van rust

Châlet Parc De Vechtoever is gelegen aan de Vecht in een oase van rust midden in de Hornpolder. Door de Hornpolder stroomt de Vecht, een onmisbare waterloop in de Gooi- en Vechtstreek. Het vakantiepark ligt dus op een schitterende, waterrijke plek om volop te kunnen genieten van Rust, Ruimte en Recreatie. Door de unieke locatie aan de Vecht is Châlet Parc De Vechtoever meer dan geschikt om te genieten van een (langdurige) vakantie of voor uw tweede huis.

Varen

Gelegen aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van Nederhorst den Berg ligt Châlet Parc De Vechtoever. De Vecht stroomt tussen de moeras- en plasgebieden van onder andere Loosdrecht, Kortenhoef en Ankeveen door. Deze gebieden kunt u met de boot bezoeken. U kunt ook doorvaren naar het zuiden en Loenen, Breukelen en Utrecht bezoeken of naar het noorden en een bezoek brengen aan Weesp, Muiden en het IJmeer met Pampus. Maar ook Amsterdam is per (motor)boot bereikbaar en u vaart zo de Amstel op. Alle routes voeren door een bijzonder fraai landschap en zijn heel makkelijk te bereiken per boot met uw vakantiewoning aan de Vecht in Noord-Holland als uitvalsbasis.

Fietsen

Met de fiets bereikt u het Gooi met zijn bekende bossen en heidevelden en uitgestrekte fietspadennet. De Gooise schildersdorpen zoals Laren en Blaricum, de vestingstad Naarden en Mediastad Hilversum, zijn zeer de moeite waard voor een bezoek. Tussen Hilversum en Bussum bevindt zich Natuurbrug Zanderij Crailoo. Dit is de grootste natuurbrug van Europa. Deze brug vormt een verbindende schakel van mens en dier tussen de natuurgebieden van de Vechtstreek, de ‘s-Gravelandse buitenplaatsen en het Spanderswoud met de heidevelden van het Gooi en de natuurgebieden van de Utrechtse Heuvelrug. De buitenplaatsen langs de Vecht en ’s-Graveland zijn aantrekkelijke locaties om te bezoeken. Dat is heel eenvoudig als u uw vakantiewoning in Noord-Holland aan de Vecht op Châlet Parc De Vechtoever als vertrekpunt neemt.

Over Châlet Parc De Vechtoever | Green Spirit Parken

Naast de indrukwekkende omgeving hoeft u zich op Châlet Parc De Vechtoever ook niet te vervelen. Zo geniet u met u gezin optimaal van een combinatie van rust en activiteiten in uw vakantiewoning in Noord-Holland. Het park biedt een ideale uitvalsbasis voor prachtige boottochten. Uw kinderen genieten gedurende de zomermaanden van het heerlijke kinderzwembad. Bekijk alle faciliteiten:

  • All-weater tennisbaan
  • Aanlegplaatsen voor boten
  • Gezellige speeltuin
  • Kinderzwembad (geopend van mei tot en met september)
  • Restaurant Op ’t Eiland

Wilt u meer weten? Gebruikt u dan het formulier en neem contact met ons op. Volg ons op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​