Huisje huren Utrechtse Heuvelrug

Een huisje huren midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug? U bent van harte welkom op Bos Park Biltboven van Green Spirit Parken! Ons vakantiepark is zeer geschikt voor zowel een vakantie als voor tijdelijke huisvesting. Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug om te genieten van rust, ruimte en recreatie.

Huisjes met gezellige inrichting

Op Bos Park Biltboven vindt u diverse vakantiehuizen met een keurige inrichting. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale plek is om te genieten van een vakantie, het dagelijkse leven te ontvluchten of om een tijdelijke woonruimte te vinden. In het laatste geval is een vakantiehuis huren in Utrecht de perfecte oplossing.

Huisje huren in Utrecht op Bos Park Bilthoven

De (langhuur) vakantiehuizen op ons park in de nabijheid van de stad Utrecht zijn geschikt voor 1 tot 6 personen. Hieronder een top 5 van de populairste vakantiehuizen op Bos Park Bilthoven:

1. Chalet Ohara (6 pers.)
2. Luxe Chalet (4 pers.)
3. Chalet 6-persoons (met veranda)
4. Chalet Taos (6 pers.)
5. Chalet Emeraude (4 en 6 pers.)

Onze vakantiehuizen beschikken over voldoende woonruimte en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de acoomodaties over een toilet, douche en een CV verwarming. Onze vakantiehuizen zijn dus erg geschikt voor een (langdurig) verblijf op Bos Park Bilthoven, zeker als u midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug wilt zijn.

Fantastische tijd op de Utrechtse Heuvelrug

Beleef een fantastische tijd op de Utrechtse Heuvelrug in één van de vakantiehuisjes. U vindt altijd het ideale vakantiehuis die bij u past. De chalets zijn altijd compleet ingericht met alles wat u maar nodig heeft. U kunt hier zelf uw maaltijden bereiden, u slaapt heerlijk comfortabel in een rustige en natuurlijke omgeving en u kunt gebruik maken van de faciliteiten van het park. En niet te vergeten: de omgeving van Bos Park Bilthoven is prachtig! De vakantiehuizen zijn te huren voor korte en lange periode.

Boek online een vakantiehuisje! De voordelen:

✓ Snel en gemakkelijk huren
✓ Vakantiehuizen geschikt voor 1 tot 6 personen
✓ Perfecte plek om te overbruggen
✓ Natuurlijke- en bosrijke omgeving
✓ Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
✓ Vlakbij de prachtige steden Utrecht & Amersfoort

Over Bos Park Bilthoven | Green Spirit Parken

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht om van een heerlijke vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden. Daarnaast ervaart u gegarandeerd de rust op ons park, een overbodige luxe tijdens een verhuizing of verbouwing.

Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale gasten. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de culturele steden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw tijd in één van onze chalets. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is ontzettend veel te beleven!

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met spingkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Heeft u een vraag over een vakantiehuis huren op Bos Park Bilthoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 22 86 777info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​