Tijdelijk huren Muiden

Wilt u tijdelijk huren in de buurt van Muiden? Hebt u een huis gekocht in de buurt van Muiden en wacht u op de sleutel, terwijl u al uit uw huidige woning gaat vertrekken? Overweeg dan serieus een tijdelijke overbrugging van deze periode door een chalet te huren op Châlet Parc De Vechtoever

Châlet Parc De Vechtoever verhuurt diverse recreatiewoningen. De minimale huurtermijn bedraagt twee maanden en er wordt voor bepaalde tijd verhuurd. De chalets staan in het midden van het park met ruime parkeergelegenheid. De huurtarieven starten vanaf € 1.300,- per maand inclusief internet, maar exclusief verbruik van energiekosten en schoonmaakkosten. De borg bedraagt één maand huur.

Tijdelijk huren Muiden met comfort en rust

Als u kiest voor tijdelijk huren in de omgeving van Muiden, dan kunt u bij ons rekenen op het nodige comfort. De chalets zijn voorzien van een keurige inrichting. Uiteraard verschilt de inrichting per chalet. Châlet Parc De Vechtoever is gelegen in een oase van rust hier midden in de Hornpolder. Hier lijkt de stad ver weg en kunt u onbezorgd genieten van de rust en het water van de kronkelende Vecht. Let op: wij verhuren niet aan arbeidsmigranten.

Varen in een prachtige omgeving

Voor onze gasten die voor tijdelijk huren kiezen in de buurt van Muiden is het mogelijk een sloep te huren voor een halve of een hele dag. Châlet Parc De Vechtoever ligt aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van Nederhorst den Berg. De Vecht stroomt tussen de moeras- en plasgebieden van onder andere Loosdrecht, Kortenhoef en Ankeveen door. Deze gebieden kunt u met de boot bezoeken. U kunt ook doorvaren naar het zuiden en Loenen, Breukelen en Utrecht bezoeken of naar het noorden en een bezoek brengen aan Weesp, Muiden en het IJmeer met het eilandje Pampus. Maar ook Amsterdam is per (motor)boot bereikbaar en u vaart zo de Amstel op. Alle routes voeren door een bijzonder fraai landschap. Ook dat is een voordeel van het tijdelijk huren in de omgeving van Muiden.

Genieten van de natuur tijdens tijdelijk huren Muiden

Ontspanning is altijd belangrijk en helemaal als u een andere woning op aan knappen bent tijdens uw periode van tijdelijk huren in de buurt van Muiden. Vanaf Châlet Parc De Vechtoever bereikt u op de fiets het Gooi met zijn bekende bossen en heidevelden en uitgestrekte fietspadennet. De Gooise schildersdorpen zoals Laren en Blaricum, de vestingstad Naarden en Mediastad Hilversum, zijn zeer de moeite waard voor een bezoek. Tussen Hilversum en Bussum bevindt zich Natuurbrug Zanderij Crailoo; de grootste natuurbrug van Europa. Deze brug vormt een verbindende schakel voor mens en dier tussen de natuurgebieden van de Vechtstreek, de ‘s-Gravelandse buitenplaatsen en het Spanderswoud met de heidevelden van het Gooi en de natuurgebieden van de Utrechtse Heuvelrug. De buitenplaatsen langs de Vecht en ’s-Graveland zijn ook aantrekkelijke locaties om te bezoeken.

Contact over tijdelijk huren Muiden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van tijdelijk huren in de omgeving van Muiden op Châlet Parc de Vechtoever of hebt u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0294 – 251692 of stuurt u ons een mail via info@vechtoever.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​