Kamperen in Nederland

Nederlanders kamperen graag en veel, alleen of met hun hele gezin. Daarom is kamperen in Nederland zo ongekend populair. Nederland is een echt kampeerland en heeft veel campings. Nederland is het perfecte vakantieland om te kamperen, helemaal als u kiest voor Bos Park Bilthoven. Of u nu uw kampeervakantie lang van tevoren wilt plannen of op zoek bent naar een lastminutevakantie, Bos Park Bilthoven is de camping van uw dromen. Bos Park Bilthoven is centraal gelegen in Nederland. U hoeft nooit ver te rijden, dus u bent er zo.

Green Spirit Parken streeft er naar om op de parken een sfeer van rust en ruimte te creëren in een natuurlijke omgeving. Uw eigen natuurlijke recreatieplaats aan de bosrand of oever van een rivier behoort tot de mogelijkheden. Geniet van het kamperen in Nederland op de unieke locatie van Green Spirit Parken.

De luxe van kamperen in Nederland

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug om te kamperen en van uw welverdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen ervaart u gegarandeerd de rust en de ruimte. Voor iedere kampeerder is er bij ons een geschikte campingplaats te vinden. De staanplaatsen zijn op Bos Park Bilthoven ruim en groen. Ook de huuraccommodaties zijn er spic en span met hun privé sanitair, goede (vaak gratis) wifi en een eigen keukentje. Geniet u van een zorgeloze vakantie.

Faciliteiten Bos Park Bilthoven

De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons vakantiepark en de nabijheid van de monumentale en culturele steden Utrecht & Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen in dit deel van Nederland tijdens het kamperen.

 • Midden in het bos
 • Gelegen tussen Utrecht & Amersfoort
 • Restaurant met terras
 • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
 • Speelfaciliteiten voor kids
 • Animatieteam in zomerseizoen

Kamperen centraal in Nederland

Kamperen op Bos Park Bilthoven op de Utrechtse Heuvelrug in het midden van Nederland is ronduit geweldig. Deze regio is volgens ons de mooiste streek in Nederland om te gaan kamperen samen met uw partner, gezin of familie. De Utrechtse Heuvelrug is vooral populair onder wandel- en fietsliefhebbers. De natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug ervaart u tijdens uw verblijf op Bos Park Bilthoven. De camping, de naam zegt het al, ligt midden in het bos van Bilthoven. Voel de rust, ruimte en recreatie in een chalet, (luxe) tent, vouwwagen, duinwagen, caravan of camper op Bos Park Bilthoven.

Boek uw kampeervakantie in Nederland

Tent, caravan of camper op de Utrechtse Heuvelrug. U hebt de keuze. Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek in het midden van het land? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven om te komen kamperen op ons prachtige park. Van juni tot eind oktober kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken met uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van de Utrechtse Heuvelrug, één van de mooiste gebieden in Nederland. Wanneer u niet beschikt over een kampeermiddel is de de luxe glamping tent ‘CoCo Sweet’ perfect voor u. Voor de echte avonturiers is de duinwagen een echte aanrader. Kortom: u hebt ontzettend veel mogelijkheden om te kamperen op Bos Park Bilthoven, midden in Nederland omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Ontdek de prachtige Utrechtse Heuvelrug

Het zuidelijk gedeelte van de Heuvelrug omvat het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Talrijke fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied zeer uitnodigend om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maakt het gebied bovendien interessant voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, In Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. Het natuurgebied behelst 56 gemarkeerde wandelroutes van 2 tot 21 kilometer, zodat er voor u een geschikte route bij zit. De Utrechtse Heuvelrug heeft een netwerk van startpunten en groene entrees waar u het wandelgebied in kunt gaan. Veel startpunten bevinden zich in de buurt van een NS-station; ideaal voor iedereen die met de trein reist. Al wandelend door het heuvelachtige en bosrijke natuurgebied van de Heuvelrug komt u onder meer langs heidevelden waar schapen grazen en loopt u over stuifzandterrein met mooie vliegdennen.

Genieten van kamperen in Nederland

Bos Park Bilthoven van Green Spirit Parken is de uitgelezen plek in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug om van een heerlijke vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de cultuursteden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het kamperen. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is ontzettend veel te beleven!

 • Horeca met terras
 • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
 • Animatieteam in zomerseizoen
 • Speeltuin met springkussen
 • Stuifduin met kabelbaan
Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​