Receptie van Bos Park Bilthoven

Informatie-brochures

Informatie-brochures
In de receptie staan folderrekken waar u meer informatie kunt vinden over de omgeving. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar om informatie voor u op te zoeken.

Post en dagbladen voor u bestemd
Het is mogelijk om post te ontvangen. U vindt de voor u bestemde post in de postvakken bij de receptie. Uw post dient wel voorzien te zijn van uw plaats nummer. Indien uw plaats nummer ontbreekt, wordt de post retour gezonden. Tevens accepteren wij geen pakketten groter dan een brievenbuspakket. Grotere pakketten kunt u laten leveren op postlocaties/ servicepunten in de omgeving.

Fiets- en wandelroutes
Bos Park Bilthoven is een perfect vertrekpunt voor een mooie fiets- of wandeltocht. Bij de receptie kunt u diverse fiets- en wandelroutes in de omgeving krijgen.

Betaling met pin
Bij de receptie kunt u uitsluitend betalen via pin. Wij accepteren geen contant geld.

In geval van nood
Als er ’s nachts ernstige problemen zijn, waarbij dringend hulp nodig is, dan kunt u bellen naar het noodnummer: 06 – 11 41 50 05.

Wij beschikken over een AED-apparaat en een EHBO-koffer. De EHBO-koffer hangt in de receptie. Het AED-apparaat kunt u vinden in de wasserette. De wasserette is 24/7 geopend.

Contactgegevens receptie

Bos Park Bilthoven
Burgemeester van der Borchlaan 7
3722 GZ Bilthoven

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​