Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug

Een chalet of een caravan? Bij Bos Park Bilthoven is alles mogelijk

Aan één van de mooiste natuurgebieden van Nederland staat Bos Park Bilthoven. Op dit park heeft u de mogelijkheid om uw vakantie door te brengen, maar is het ook mogelijk om tijdelijk te wonen. Het park is voorzien van allerlei verschillende chalets die u kunt huren voor een leuke en ontspannen vakantie. Moet u om welke reden ook tijdelijk uw woning verlaten, dan kunt u ook in vakantiepark Utrechtse Heuvelrug terecht. Maar Bos Park Bilthoven heeft ook vele kampeerplekken. Bent u een kampeerder? Dan is de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug een ideale plek om uw caravan te parkeren.

Kamperen op Bos Park Bilthoven

Heeft u een eigen caravan, een camper of wilt u tijdens u vakantie graag in een tent overnachten? Het is allemaal mogelijk op de kampeerplekken van vakantiepark Utrechtse Heuvelrug. U krijgt een kampeerplek die is voorzien van een elektra aansluiting van 16 ampère, een water- en rioolaansluiting, CAI en wifi. U kunt de plek huren voor één nacht, een langere periode, maar u kunt ook kiezen voor een seizoen comfortplaats. U krijgt dan een iets ruimere kampeerplek en u mag uw caravan het gehele seizoen laten staan, zelfs in de winter. U heeft dan een vaste vakantieplek en een goede caravanstalling voor tijdens de wintermaanden.

De chalets op vakantiepark Utrechtse Heuvelrug

Uw kunt op vakantiepark Utrechtse Heuvelrug een fantastische vakantie beleven in één van de verschillende soorten chalets die op het park staan. U vindt altijd wel de ideale chalet waar u wilt verblijven. De chalets zijn altijd compleet ingericht met alles wat u maar nodig heeft. U kunt hier zelf uw maaltijden bereiden, u slaapt heerlijk comfortabel in een rustige en natuurlijke omgeving en u kunt gebruik maken van de faciliteiten van het park. De chalets zijn te huren voor één nacht, weekend, week of zelfs per maand. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld tijdelijk niet in uw eigen huis terecht kunt. Bent u inmiddels verknocht aan de Utrechtse Heuvelrug en ziet u een vaste stek wel zitten? Er is een mogelijkheid tot het kopen van een chalet. U kunt dan het gehele jaar door, wanneer u maar wilt een ontspannen vakantie vieren.

chaletpark-utrechtse-heuvelrug

De faciliteiten van Bos park Bilthoven

Het park leent zich uitstekend voor een gezellige familievakantie. Het park is namelijk voorzien van een verwarmde buitenzwembad en een apart kinderbad. Er is een stuifduin, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven op het voetbalveld, met de kabelbaan of springend op de airtrampoline. En natuurlijk is er een speeltuin aanwezig voor het nodige klauterwerk. Tijdens de schoolvakanties worden kinderen met allerlei leuke activiteiten bezig gehouden door het recreatieteam. Zo heeft u zelf de handen vrij om zelf te ontspannen. Voor kampeergasten zijn er fraaie sanitairgebouwen en u kunt gezellig uit eten gaan in het restaurant, de cafetaria, of op een terras plaatsnemen.

De omgeving van vakantiepark Utrechtse Heuvelrug

Uiteraard kunt u de omgeving ook verkennen. Daarvoor zit u ook op de Utrechtse Heuvelrug. U kunt genieten van een wandeltocht of een fietstocht door het natuurpark, maar u kunt ook de omringende plaatsen bezoeken, zoals Bilthoven of Utrecht, Soest of Zeist. De omgeving biedt naast de vele natuur ook mogelijkheden genoeg om lokale musea te bezoeken of sportactiviteiten te beoefenen.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​