Kamperen Utrechtse Heuvelrug

Kamperen op Bos Park Bilthoven (Utrechtse Heuvelrug)

De Utrechtse Heuvelrug is volgens ons de mooiste regio in Nederland om te gaan kamperen samen met uw partner, gezin of familie. De Utrechtse Heuvelrug is vooral populair onder wandel- en fietsliefhebbers. De natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug ervaart u tijdens het voorseizoen op Bos Park Bilthoven. De camping, de naam zegt het al, ligt midden in het bos van Bilthoven. Voel de rust, ruimte en recreatie in een chalet, (luxe) tent, vouwwagen, duinwagen, caravan of camper op Bos Park Bilthoven.

Tent, caravan of camper op de Utrechtse Heuvelrug

Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek in het midden van het land? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Van juni tot eind oktober kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken met uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van de Utrechtse Heuvelrug.

Wanneer u niet beschikt over een kampeermiddel is de de luxe glamping tent ‘CoCo Sweet’ perfect voor u! Voor de echte avonturiers is de duinwagen een echte aanrader. Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te kamperen op Bos Park Bilthoven, midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Ontdek de prachtige omgeving

Het zuidelijk gedeelte van de Heuvelrug omvat het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Talrijke fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied zeer uitnodigend om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maakt het gebied bovendien interessant voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, In Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. Het natuurgebied behelst 56 gemarkeerde wandelroutes van 2 tot 21 kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit.

De Utrechtse Heuvelrug heeft een netwerk van startpunten en groene entrees waar u het wandelgebied in kunt gaan. Veel startpunten bevinden zich in de buurt van een NS-station; ideaal voor iedereen die met de trein reist! Al wandelend door het heuvelachtige en bosrijke natuurgebied van de Heuvelrug komt u onder meer langs heidevelden waar schapen grazen en loopt u over stuifzandterrein met mooie vliegdennen.

Over Bos Park Bilthoven | Green Spirit Parken

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug om van een heerlijke vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden.

Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de culturele steden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het voorseizoen. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is ontzettend veel te beleven!

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met spingkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Heeft u een vraag over Bos Park Bilthoven of de Comfort Seizoensplaatsen op ons park? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 22 86 777info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​