Chalet 6 personen

Bent u op zoek naar een chalet voor 6 personen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug om van uw verdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen ervaart u gegarandeerd de rust en de ruimte.

Bos Park Bilthoven verhuurt diverse recreatiewoningen. Ook een chalet voor 6 personen. Die hebben we in meerdere types en uitvoeringen. De minimale huurtermijn (buiten het hoogseizoen) bedraagt één maand en de accommodaties worden voor een periode van maximaal negen maanden verhuurd.

Een chalet voor 6 personen voor een zorgeloze vakantie

Wakker worden met het geluid van fluitende vogels op de achtergrond of vroeg in de ochtend van de frisse boslucht genieten met een kop koffie of thee in uw handen? Hoe u uw vakantie het liefste invult, een chalet voor 6 personen huren in Nederland is altijd een goed idee. Bekijk bijvoorbeeld het Chalet Ohara of het Chalet Taos. Bos Park Bilthoven heeft het mooiste campingterrein van Midden-Nederland. Beleef avonturen met de kinderen, kom tot rust tijdens lange wandelingen of snuif cultuur in bruisende steden. Wat uw bestemming ook is, een chalet voor 6 personen huren in Nederland is altijd een prima optie.

Huur een chalet voor 6 personen in Nederland

Kom helemaal tot rust tijdens uw vakantie in eigen land door een chalet voor 6 personen te huren bij Bos Park Bilthoven. Wij hebben een mooi aanbod aan chalets voor 6 personen in het midden van het land, waar u een vakantie beleeft die helemaal op uw behoeften is afgestemd. Geniet van luxe en comfort in een extra luxe chalet. U mag altijd rekenen op een verwelkomend en smaakvol interieur.

Uitkomst voor iedere vakantievierder

Een chalet huren voor 6 personen op Bos Park Bilthoven is een uitkomst voor iedere vakantieganger. Tijdens uw chaletvakantie in Nederland geniet u op ons vakantiepark van allerlei voorzieningen. Bent u op vakantie met de kinderen? Zie dan hoe ze urenlang spelen in de speeltuin en hoe ze zich vermaken. Ook het animatieprogramma is een traktatie voor jong en oud.

  • Midden in het bos
  • Gelegen tussen Utrecht & Amersfoort
  • Restaurant met terras
  • Verwarmd buitenzembad en peuterbad
  • Speelfaciliteiten voor kids

Een chalet huren midden in de natuur

Tijdens uw vakantie in eigen land ontdekt u wat voor moois de natuur te bieden heeft. Het zuidelijke gedeelte van de Heuvelrug, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, is heel aantrekkelijk om te bezoeken als u kiest voor een chalet voor 6 personen op ons park. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. De heuvelrug omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Tijdens het kamperen in Nederland is Bos Park Bilthoven een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Voorzien van alle faciliteiten

Bos Park Bilthoven is dé plek om een chalet voor 6 personen te huren om van uw heerlijke en dik verdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging van onze chaletplaatsen op een heuvelrug, omzoomd door bossen en zandverstuivingen, zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of halfschaduw kunnen vinden. Het spetterplezier in het (verwarmde) zwembad maakt uw vakantiegevoel compleet. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de nabijheid van de cultuursteden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich altijd vermaakt tijdens uw kampeervakantie. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park.

Contact

Hebt u een vraag over een chalet voor 6 personen in Nederland op Bos Park Bilthoven of de Comfort Seizoensplaatsen op onze boscamping? Neemt u dan contact met ons op.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​