Bos Park Bilthoven Natuurlijk in het groen!

bird-icon-12

Geniet van de rust

verrekijker-icon

Verken de omgeving

recreatie-icon-1

Recreatie voor iedereen

Natuurlijk in het groen!
Op ons park midden in de natuur staan er drie onderwerpen centraal: Rust, Ruimte en Recreatie. Deze krachtige woorden zijn overal terug te zien en met name te voelen op ons bospark. De natuur van de Utrechtse Heuvelrug is daarbij onmisbaar om voor rust, ruimte en recreatie te kunnen zorgen tijdens uw verblijf.

Dit is één van de redenen waarom wij graag ons steentje bijdragen aan het behoud van de Utrechtse flora en fauna. Om u in de toekomst te mogen verwelkomen in een natuurlijke omgeving, maar vooral omdat wij trots zijn op het natuurlijk schoon van ons recreatiepark en het omliggende natuurgebied. Wij zijn al enkele jaren actief met het verspreiden van de ‘Bos Park Bilthoven, uw natuurlijke park’-poster met een aantal tips & tricks voor uw tuin. Daarnaast vinden er regelmatig informatieavonden plaats. Het is mooi dat wij onze groene passie mogen overdragen op onze gasten. Het is nóg mooier om te zien hoe onze gasten hier mee om gaan, waarvoor duizendmaal dank!

Inmiddels hebben wij ons ook aangesloten bij Stichting Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en IVN Natuureducatie. In samenwerking met deze organisaties zijn wij officieel een Heuvelrugtuin waar gifvrij wordt getuinierd en waar voldoende beschutting, bomen en planten zijn voor vogels en insecten. Daar doen wij het voor. Bovendien zijn wij elk jaar supporter van de opschoonactie rondom ons park.

Lid Hoeders van de Heuvelrug

‘Hoeders van de Heuvelrug’ is hét netwerk voor bedrijven en organisaties die de streek een warm hart toedragen. Samen met andere ondernemers uit de regio draagt Green Spirit Parken bij aan het behoud en de ontwikkeling van bijzondere landschappen en cultureel erfgoed. Met de mooiste plekken om tot rust te komen en nieuwe energie te krijgen. Bezoek hier de website van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.​

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​