Camping heuvelrug

Gezellige camping op de heuvelrug

Bent u op zoek naar een gezellige camping op de heuvelrug? Dan bent u bij Bos Park Bilthoven aan het juiste adres. Met een zwembad op de camping zullen u en uw gezin heerlijk genieten tijdens uw vakantie op de heuvelrug.

De Utrechtse Heuvelrug is volgens ons de mooiste regio in Nederland om te gaan kamperen samen met uw partner, gezin of familie. Als u kampeert bij ons op Bos Park Bilthoven kunt u tevens gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad. Het zwembad wordt verwarmd middels zonne-energiepanelen. Van het voorjaar tot het najaar zijn het zwembad plus peuterbad dagelijks geopend (afhankelijk van de weersomstandigheden). De Utrechtse Heuvelrug is erg populair onder wandel- en fietsliefhebbers. U ervaart de natuur, rust en ruimte van de heuvelrug tijdens het kampeerseizoen op Bos Park Bilthoven. De camping – de naam laat niks aan duidelijkheid te wensen over – ligt midden in het natuurschoon van het bos van Bilthoven. Voel de rust en ruimte op camping Bos Park Bilthoven op de heuvelrug. En ontspan maximaal tijdens uw verblijf op onze camping.

Afwisseling op de heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een afwisselend gebied, waar verschillende typen kampeerders hun buitenvakantie vieren. Onze camping – met verwarmd zwembad – ligt op de prachtige heuvelrug en deze biedt u de heerlijkste kampeerplekken. Zoekt u graag de gezelligheid op, dan is een plaats op één van onze speels ingedeelde kampeervelden zeker wat voor u. Hier maakt u eenvoudig contact met andere kampeerders. En toch heeft u voldoende ruimte. Bos Park Bilthoven heeft speciale plekken voor fietskampeerders en comfortplaatsen met eigen wateraansluiting en -afvoer. De natuurlijke begroeiing van onze camping op de heuvelrug zorgt voor een perfecte balans tussen schaduw en zon. U heeft daarmee genoeg beschutting en voldoende zon om te ontspannen of uw kinderen te laten te spelen.

Tent, caravan of camper op de heuvelrug

Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek op een camping met zwembad in het midden van het land? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Van het voorjaar tot het najaar kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van het kamperen op een camping, inclusief zwembad op Bos Park Bilthoven, schitterend gelegen op de heuvelrug. Kortom: er zijn ontzettend veel mogelijkheden om op onze camping te verblijven midden in de natuur van de schitterende heuvelrug.

Ontdek de prachtige heuvelrug

Het zuidelijke gedeelte van de heuvelrug, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is heel aantrekkelijk om te bezoeken. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. De heuvelrug omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Uw camping op de heuvelrug Bos Park Bilthoven is een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Alle faciliteiten op ons park op de heuvelrug

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek om op de Utrechtse Heuvelrug van uw heerlijke en welverdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging op een heuvelrug, omzoomd door bossen en zandverstuivingen, zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of halfschaduw kunnen vinden. Het spetterplezier in het (verwarmde) zwembad maakt uw vakantiegevoel compleet. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de nabijheid van de cultuursteden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich altijd vermaakt tijdens het kampeerseizoen. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park.

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met springkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Heeft u een vraag over Bos Park Bilthoven of de Comfort Seizoensplaatsen op ons park? Neem dan contact met ons op via 030 22 86 777info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​