Tijdelijk chalet huren

Wilt u een tijdelijk chalet huren tegen gunstige voorwaarden? Op Bos Park Bilthoven bent u voor de door u gewenste tijdelijke en ook langere periode van harte welkom in één van onze chalets. Op het vakantiepark vindt u diverse chalets met een keurige inrichting. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale plek is om een tijdelijk een chalet of vakantiehuis te huren, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing. De minimale huurtermijn (buiten het hoogseizoen) bedraagt één maand en de accommodaties worden voor een periode van maximaal 9 maanden verhuurd. 

Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen ervaart u gegarandeerd de rust en de ruimte tijdens een uw periode dat u tijdelijk een chalet huurt op Bos Park Bilthoven. En dat op steenworp afstand van de prachtige stad Utrecht. De (lang)huur chalets op ons park in de nabijheid van Utrecht zijn geschikt voor 1 tot 6 personen. Onze vakantiehuisjes, bijvoorbeeld ‘Chalet Taos’ of ‘Luxe Chalet‘, beschikken over voldoende woonruimte en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een toilet, douche en een CV verwarming. Onze chalets zijn dus erg geschikt voor een kort verblijf op Bos Park Bilthoven als u tijdelijk een chalet huren wilt. Helemaal als u in de buurt van Utrecht wilt zijn.

Tijdelijk een chalet huren op Bos Park Bilthoven?

De voordelen van tijdelijk een chalet huren op Bos Park Bilthoven zijn zonneklaar:

  • Geschikt voor 1 tot 6 personen
  • Perfecte plek om een periode te overbruggen
  • Natuurlijke- en bosrijke omgeving
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Vlakbij de prachtige steden Utrecht & Amersfoort

Meer informatie over een tijdelijk chalet huren?

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe u tijdelijk een chalet kunt huren in de buurt van Utrecht? Neemt u dan gerust contact op met één van de medewerkers van Bos Park Bilthoven van Green Spirit Parken. Klik op de button hieronder of belt naar ons telefoonnummer 030 – 228 6777. Wij helpen u graag.

Over Bos Park Bilthoven | Green Spirit Parken

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht om tijdelijk een heerlijk chalet te huren. Bent u op zoek naar een plek om een periode te overbruggen, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of verbouwing? Ook voor een langere tijd hebben wij chalets beschikbaar. Elke dag een ontspannen vakantiegevoel.

Fiets- en wandelroutes

Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers die tijdelijk een chalet huren bij ons. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de culturele steden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich altijd weet te vermaken tijdens het tijdelijk huren van een chalet op ons park. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is ontzettend veel te beleven.

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met springkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Contact

Hebt u een vraag over tijdelijk een chalet huren op Bos Park Bilthoven? Neemt u dan gerust contact met ons op via 030 – 22 86 777, info@greenspiritparken.nl of het contactformulier op deze website. We staan u graag te woord.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​