Glamping kamperen

Glamping kamperen op de Utrechtse Heuvelrug

Midden in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug ligt Bos Park Bilthoven de ideale locatie voor uw glamping kampeer vakantie. Hier komt u volledig tot rust in een groene kindvriendelijke omgeving. In de zomer is er een animatieteam om de kinderen te vermaken terwijl u heerlijk kunt genieten van het terras aan het verwarmde buitenbad. Met vele wandel en fietsroutes in de nabije omgeving ideaal voor het genieten van de prachtige natuur. Naast de natuur ook graag wat cultuur? Met Utrecht en Amersfoort nabij zit u hier helemaal goed.

In luxe kamperen

Natuurlijk gaat er niets boven wat luxe, ook als u gaat kamperen. Glamping, kamperen in style. Wij hebben sfeervolle Coco Sweet tenten, nostaligische caravans en trekkershutten. Onze Coco Seet glamping tenten zijn met 16 vierkante meter voorzien van twee slaapruimtes en ideaal voor het gehele gezin.Nog meer luxe? Onze luxe chalets maken van dit park een ideale plek om tot rust te komen. Vanaf augustus 2019 hebben wij ook de beschikking over nieuwe Cahita Riviera chalets (2-4) personen. Klik hier om dit chalet te bekijken.

Genieten in de natuur

Midden in de natuur luxe kamperen nabij Utrecht en Amersfoort met Bilthoven op loopafstand voor de boodschappen. De ideale plek om even tot rust te komen of eens lekker een stuk te fietsen op de nabijgelegen fietsroutes. Wandelen kan natuurlijk ook. Verblijf in luxe chalets, nostalgische caravans, glamping tenten of een trekkershut. Met zwembad en animatieteam, uw viervoeter is ook welkom. Bezoek ons park voor de ultieme glamping ervaring. 

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​