Vakantiewoning kopen Bussum

Een vakantiehuis kopen nabij Bussum? U geniet het hele jaar door van uw eigen tweede huis in een natuurlijke omgeving. Op Châlet Parc De Vechtoever bent u van harte welkom om recreatief te verblijven in uw eigen vakantiewoning! U wordt wakker in het groen en wordt met het geluid van vogeltjes wakker. Hoe heerlijk is dat?

Om u een duidelijk beeld te geven hebben wij ons verkoopaanbod hieronder op een rijtje gezet.

Chalet Bommelstein – Vakantiehuis kopen Bussum

Het vakantiehuis, genaamd ‘Chalet Bommelstein’, heeft een oppervlakte van 44 m2, twee slaapkamers en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een extra grote douche en een CV verwarming. Deze en alle andere vakantiehuizen zijn erg geschikt als tweede woning op Chalêt Parc De Vechtoever, zeker als u in de buurt van Bussum wilt zijn.

Chalet Keuyenlandt – Vakantiehuis kopen Bussum

Dit spiksplinternieuwe royale chalet Keuyenlandt op Chalet Parc De Vechtoever bevat 3 slaapkamers en staat op een flinke kavel. De woonkamer is uitgevoerd met een open keuken en heeft een moderne ruime badkamer. Door het mooie ontwerp met voor- en zijluifel en veranda is er ook een fijne buitenruimte. Het chalet is voorzien van CV verwarming en is volledig ingericht, gebaseerd op een bezetting van 6 personen.

 

Vakantiewoning Chalet Parc De Vechtoever 

De vakantiewoning bevindt zich op Châlet Parc De Vechtoever. Gelegen aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van Nederhorst den Berg. De Vecht stroomt tussen de moeras- en plasgebieden van o.a Loosdrecht, Kortenhoef en Ankeveen door. Het park is gelegen in een oase van rust. Hier midden in de Hornpolder lijkt de stad ver weg en kunt u onbezorgd genieten van de natuur en het water van de kronkelende Vecht.

 

Over Châlet Parc De Vechtoever | Green Spirit Parken

Châlet Parc De Vechtoever is gelegen in een oase van rust midden in de Hornpolder. Door de Hornpolder stroomt de Vecht, een rivier die in verbinding staat met de bekende Loosdrechtse Plassen. Het vakantiepark ligt dus op een schitterende, waterrijke plek om volop te kunnen genieten van Rust, Ruimte en Recreatie. Door de unieke locatie is Châlet Parc De Vechtoever meer dan geschikt om een langere tijd in een chalet te verblijven, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​