Huisje Huren Utrecht

Een huisje huren in de provincie Utrecht? U geniet hier van een huisje in de vorm van een chalet in een natuurlijke omgeving. U wordt wakker in het groen en met het geluid van vogeltjes die fluiten en onze parken zijn ook nog eens goed te bereiken vanuit heel Nederland. Op Bos park Bilthoven kunt u kiezen uit luxe huisjes zoals chalet Taos.

Een luxe chalet Huis huren op Bos Park Bilthoven

Ideaal om even helemaal tot rust komen na een drukke fulltime werkweek of genieten van uw pensionering, het kan allemaal in een van onze huur chalets. 

Ligging op Utrechtse Heuvelrug

Bos Park Bilthoven ligt aan het begin van de Utrechtse Heuvelrug midden in Nederland. Hier wandel of fiets je langs de vele buitenplaatsen, landgoederen, Loosdrechtse plassen, door eeuwenoude bossen, langs stuifduinen of over uitgestrekte heidevelden. Op deze unieke plek, midden in het bos, aan de rand van Bilthoven ligt ons mooie, rustige recreatiepark. Bos park is de start van een veelzijdige vakantie. Het rijke verleden is in dit gebied duidelijk aanwezig. De welgestelden bouwden hier hun buitenplaatsen in de bossen of aan de Vecht waardoor je er een aangename afwisseling vindt van natuur en cultuur. Vlakbij ligt het dorpje Lage Vuursche en steden als Baarn, Utrecht en Amersfoort.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​