Boscamping

De gezelligste boscamping voor uw vakantie

Bent u op zoek naar een gezellige boscamping? Bos Park Bilthoven is daar compleet op ingericht en afgestemd. Met een zwembad op de camping zullen u en uw gezin heerlijk genieten tijdens uw vakantie op onze boscamping. Als u kampeert bij ons op Bos Park Bilthoven kunt u tevens gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad.

De boscamping – de naam laat niks aan duidelijkheid te wensen over – ligt midden in het natuurschoon van het bos van Bilthoven. Voel de rust en ruimte op boscamping Bos Park Bilthoven. En ontspan maximaal tijdens uw verblijf op onze boscamping.

Midden in de natuur

De Utrechtse Heuvelrug is een afwisselend gebied, waar verschillende kampeerliefhebbers hun buitenvakantie vieren. Onze boscamping – met verwarmd zwembad – ligt op de prachtige Heuvelrug en deze biedt u de heerlijkste kampeerplekken. Zoekt u graag de gezelligheid op, dan is een plaats op één van onze speels ingedeelde kampeervelden zeker wat voor u. Hier maakt u eenvoudig contact met andere kampeerders. En toch hebt u voldoende ruimte op de boscamping. Bos Park Bilthoven heeft speciale plekken voor fietskampeerders en comfortplaatsen met eigen wateraansluiting en -afvoer. De natuurlijke begroeiing van onze camping op de heuvelrug zorgt voor een perfecte balans tussen schaduw en zon. U hebt daarmee genoeg beschutting en voldoende zon om te ontspannen of uw kinderen te laten te spelen.

Tent, caravan of camper op de boscamping

Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek op een boscamping met zwembad in het midden van het land? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Van het voorjaar tot het najaar kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van het kamperen op onze boscamping, inclusief zwembad op Bos Park Bilthoven, schitterend gelegen op de heuvelrug. Kortom: er zijn ontzettend veel mogelijkheden om op onze boscamping te verblijven midden in de natuur.

Ontdek de prachtige Heuvelrug met uw boscamping als uitvalsbasis

Het zuidelijke gedeelte van de Heuvelrug, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is heel aantrekkelijk om te bezoeken. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. De heuvelrug omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Uw boscamping op de heuvelrug Bos Park Bilthoven is een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

boscamping-bosparkbilthoven

Alle faciliteiten op onze boscamping

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek om van uw heerlijke en welverdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging op een heuvelrug, omzoomd door bossen en zandverstuivingen, zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of halfschaduw kunnen vinden. Het spetterplezier in het (verwarmde) zwembad maakt uw vakantiegevoel compleet. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de nabijheid van de cultuursteden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich altijd vermaakt tijdens het kamperen onze boscamping. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park.

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met springkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Contact 

Hebt u een vraag over Bos Park Bilthoven of de Comfort Seizoensplaatsen op onze boscamping? Neem dan contact met ons op.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​