Kamperen op een boscamping op de Utrechtse Heuvelrug

Kamperen op een boscamping op de Utrechtse Heuvelrug

Bent u op zoek naar camping met zwembad op de Utrechtse Heuvelrug? Dan bent u bij Bos Park Bilthoven aan het juiste adres. De Utrechtse Heuvelrug is volgens ons de mooiste regio in Nederland om te gaan kamperen samen met uw partner, gezin of familie. De Utrechtse Heuvelrug is vooral populair onder wandel- en fietsliefhebbers. U ervaart de natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug tijdens het kampeerseizoen op de boscamping van Bos Park Bilthoven. De camping – de naam laat niks aan duidelijkheid te wensen over – ligt midden in het bos van Bilthoven. Voel de rust en ruimte in uw tent, vouwwagen, duinwagen of caravan op de boscamping van Bos Park Bilthoven.

Gezellige boscamping

De Utrechtse Heuvelrug is een afwisselend gebied, waar verschillende typen kampeerders hun buitenvakantie vieren. Onze boscamping op de prachtige Utrechtse Heuvelrug biedt u de juiste kampeerplek. Zoekt u graag de gezelligheid op, dan is een plaats op één van onze speels ingedeelde kampeervelden zeker wat voor u. Hier maakt u eenvoudig contact met andere kampeerders op de boscamping. En toch heeft u voldoende ruimte. Bos Park Bilthoven heeft speciale plekken voor fietskampeerders en comfortplaatsen met eigen wateraansluiting en -afvoer. De natuurlijke begroeiing van onze boscamping zorgt voor een perfecte balans tussen schaduw en zon. U heeft daardoor genoeg beschutting en voldoende zon om te ontspannen of te spelen met uw kinderen.

Uw tent, caravan of camper op een boscamping

Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek in het midden van het land? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Van het voorjaar tot het najaar kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken met uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van het kamperen op boscamping Bos Park Bilthoven, schitterend gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Kortom: er zijn ontzettend veel mogelijkheden om op onze camping Bos Park Bilthoven in het bos te kamperen op, midden in de schitterende natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Ontdek de prachtige omgeving van uw boscamping

Het zuidelijke gedeelte van de Heuvelrug omvat het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. Het natuurgebied omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Uw boscamping Bos Park Bilthoven is een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Unieke ligging van uw boscamping

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek om op een boscamping op de Utrechtse Heuvelrug van uw heerlijke en welverdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en tussen zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of halfschaduw kunnen vinden. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de nabijheid van de cultuursteden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich altijd vermaakt tijdens het kampeerseizoen. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is binnen onze boscamping gewoon ontzettend veel te beleven.

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met springkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Heeft u een vraag over Bos Park Bilthoven of de Comfort Seizoensplaatsen op ons park? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 22 86 777 en info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​