Staanplaats camping Utrecht

Staanplaats camping Utrecht

Bent u op zoek naar een staanplaats op een camping bij Utrecht? Dan gaat u bij Bos Park Bilthoven een heerlijke vakantietijd tegemoet. De Utrechtse Heuvelrug is volgens ons de mooiste regio in Nederland om te gaan kamperen samen met uw partner, gezin of familie. De Utrechtse Heuvelrug is zeker ook populair onder wandel- en fietsliefhebbers. U ervaart de natuur, rust en ruimte op onze staanplaats camping Utrecht.

In 2023 kunt u zolang als u wilt genieten van een staanplaats camping Utrecht. U kunt op Bos Park Bilthoven terecht op fijne plaatsen. Het park is door de unieke ligging te midden van bossen en zandverstuivingen een ideale plek om te genieten van een staanplaats camping Utrecht in 2023.

Het ideale park voor een staanplaats camping Utrecht

Recreatiepark Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek om van een staanplaats camping Utrecht te genieten. Bos Park Bilthoven is een natuurterrein op de Utrechtse Heuvelrug. Deze unieke locatie met mooie oude vliegdennen ligt midden in een bos- en stuifzandgebied en op loopafstand van Bilthoven. Bij Bos Park Bilthoven valt altijd wat te beleven. Het park is bovendien uitgerust met ruime faciliteiten, zoals: een restaurant en een zwembad. Zeker wanneer u kiest voor een staanplaats camping Utrecht op ons park gaat u hier veel plezier van krijgen.

Vermaak op onze camping in de buurt van Utrecht

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek om in de buurt van Utrecht van uw heerlijke en welverdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en naast zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of halfschaduw kunnen vinden. Het spetterplezier in het (verwarmde) zwembad maakt uw vakantiegevoel compleet. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park Bilthoven zorgen ervoor dat u zich altijd vermaakt. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park.

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Animatieteam in meivakantie, met Hemelvaart en Pinksteren en tijdens 6 weken zomervakantie
  • Speeltuin met springkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Ontdek de prachtige heuvelrug

Het zuidelijke gedeelte van de heuvelrug, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, is heel eenvoudig om te bezoeken. Zeker als u uw staanplaats camping Utrecht als uitvalsbasis gebruikt. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. De heuvelrug omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Uw camping op de heuvelrug Bos Park Bilthoven is een prima vertrekpunt om te genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Contact over staanplaats camping Utrecht

Hebt u een vraag over Bos Park Bilthoven of het kamperen op een staanplaats camping Utrecht? Neem dan contact met ons op via 030 22 86 777, stuur ons een e-mail op info@greenspiritparken.nl of vul het contactformulier op deze site in.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​