6 persoons huisje huren

Wilt u er even tussenuit en wilt u een 6 persoons huisje huren? Dan hebt u gevonden waar u naar op zoek was. Boek uw verblijf op ons Bos Park Bilthoven. Ons vakantiepark is gelegen in het midden van het land. Zo ontdekt u een eenvoudig te bereiken luxe vakantiehuis voor zes personen dat perfect bij uw wensen past.

Gaat u kamperen met het hele gezin en wilt u een 6 persoons huisje huren op een kindvriendelijke camping? Onze kampeervelden zijn geschikt voor kampeervakanties met kinderen van verschillende leeftijden. Zo bieden we bijvoorbeeld veilige kampeervelden in de buurt van het kindersanitair en avontuurlijke kampeervelden. Onze kindvriendelijke camping heeft diverse speelfaciliteiten voor uw kinderen. Ook is ons animatieteam tijdens de zomer en zomerweekenden aanwezig om geweldige activiteiten te organiseren.

Onbezorgd een 6 persoons huisje huren

Voor een echt onbezorgde en veelzijdige kampeervakantie in Nederland boekt u een verblijf op uw kindvriendelijke familiecamping Bos Park Bilthoven. Onze gezellige familiecamping in Utrecht ligt op de Utrechtse Heuvelrug. U kunt bij ons kamperen met uw eigen tent, camper, caravan of vouwwagen op ruime trekkersplaatsen en comfortplaatsen.

De luxe van kampeervakantie Utrecht

Een 6 persoons huisje huren doet u bij Bos Park Bilthoven. Dit is de uitgelezen plek in Utrecht én op de Utrechtse Heuvelrug om te kamperen op een familiecamping en van uw welverdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen ervaart u gegarandeerd de rust en de ruimte. Geniet u van een zorgeloze vakantie tijdens uw kampeervakantie en ontdek dat een 6 persoons huisje huren verrassend veel voordelen biedt.

Wandel- en fietsroutes

De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons vakantiepark en de nabijheid van de monumentale en culturele steden Utrecht & Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen in dit deel van Nederland als u tot en 6 persoons huisje huren hebt besloten.

•              Midden in het bos
•              Gelegen tussen Utrecht & Amersfoort
•              Restaurant met terras
•              Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
•              Speelfaciliteiten voor kids
•              Animatieteam in zomerseizoen
•              Kamperen in het midden van Nederland

Rust en ruimte

Een kampeervakantie op de kindvriendelijke camping Bos Park Bilthoven op de Utrechtse Heuvelrug in het midden van Nederland is ronduit geweldig om een 6 persoons huisje te huren. Deze regio is volgens ons de mooiste streek in Nederland om te verblijven als u aan een 6 persoons huisje huren de voorkeur geeft. De Utrechtse Heuvelrug is vooral populair onder wandel- en fietsliefhebbers. De natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug ervaart u tijdens uw verblijf op Bos Park Bilthoven. Onze camping, de naam zegt het al, ligt midden in het bos van Bilthoven. Voel de rust en ruimte in uw 6 persoons huisje.

Boek nu een 6 persoons huisje om te huren

Een 6 persoons huisje huren op de Utrechtse Heuvelrug? U hebt de keuze. Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek voor uw kampeervakantie in de provincie Utrecht? Wij ontvangen u graag op familiecamping Bos Park Bilthoven om te komen kamperen op ons prachtige park. U kunt nog steeds een 6 persoons huisje huren om te genieten van de Utrechtse Heuvelrug, één van de mooiste gebieden in Nederland.

Ontdek de prachtige omgeving

Het zuidelijk gedeelte van de Heuvelrug omvat het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Talrijke fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied zeer uitnodigend om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken het gebied bovendien interessant voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. Het natuurgebied behelst 56 gemarkeerde wandelroutes van 2 tot 21 kilometer, zodat er voor u altijd een geschikte route bij zit. De Utrechtse Heuvelrug heeft een netwerk van startpunten en groene entrees waar u het wandelgebied in kunt gaan. Veel startpunten bevinden zich in de buurt van een NS-station. Ideaal voor iedereen die met de trein reist. Al wandelend door het heuvelachtige en bosrijke natuurgebied van de Heuvelrug komt u onder meer langs heidevelden waar schapen grazen en loopt u over stuifzandterrein met mooie vliegdennen.

Genieten van uw 6 persoons huisje

Bos Park Bilthoven van Green Spirit Parken is de uitgelezen plek om van uw heerlijke kampeervakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u op onze camping altijd uw ideale plek in zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de nabijheid van cultuursteden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het huren van uw 6 persoons huisje. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is ontzettend veel te beleven.

•              Horeca met terras
•              Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
•              Animatieteam in zomerseizoen
•              Speeltuin met springkussen
•              Stuifduin met kabelbaan

Mogen wij u binnenkort verwelkomen? Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op!

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​