Camping reserveren voorseizoen

Vier uw voorseizoen 2024 op de Utrechtse Heuvelrug. U bent van harte welkom op Bos Park Bilthoven!

De Utrechtse Heuvelrug is volgens ons de mooiste regio in Nederland om uw vakantie te vieren samen met uw partner, gezin of familie. De Utrechtse Heuvelrug is vooral populair onder wandel- en fietsliefhebbers. De natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug ervaart u tijdens het voorseizoen op Bos Park Bilthoven. De camping, de naam zegt het al, ligt midden in het bos van Bilthoven. Voel de rust, ruimte en recreatie in een chalet, (luxe) tent, vouwwagen, duinwagen, caravan of camper op Bos Park Bilthoven.

Kamperen camping voorseizoen 2024

Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek in het midden van het land? Wij ontvangen u graag tijdens het voorseizoen op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Tijdens het voorseizoen kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken met uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van de Utrechtse Heuvelrug.

Wanneer u niet beschikt over een kampeermiddel is de de luxe glamping tent ‘CoCo Sweet’ perfect voor u! Voor de echte avonturiers is de duinwagen een echte aanrader in het voorseizoen. Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te kamperen op Bos Park Bilthoven, midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Het hele seizoen genieten op een Comfort Seizoenplaats?

Wanneer u kiest voor een Comfort Seizoenplaats bent u van april tot en met oktober verzekerd van een extra grote kampeerplek midden in de Utrechtse natuur. Ook tijdens het camping voorseizoen in 2024. Dit zorgt gegarandeerd voor een zeker en prettig gevoel. Bovendien kunt u op vakantie wanneer u maar wilt! Een bijkomend voordeel is dat Bos Park Bilthoven centraal in Nederland ligt. Zo bent u snel bij uw seizoenplaats op de Utrechtse Heuvelrug. Dat wordt genieten!

Camping Utrechtse Heuvelrug

Over Bos Park Bilthoven | Green Spirit Parken

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug om van een heerlijke vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden.

Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de culturele steden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens het voorseizoen. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er is ontzettend veel te beleven!

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met spingkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Heeft u een vraag over Bos Park Bilthoven of de Comfort Seizoensplaatsen op ons park? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 22 86 777info@greenspiritparken.nl.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​