Parkinformatie en faciliteiten

Horeca

Stap binnen in de sfeervolle horecagelegenheid Paviljoen Bilthoven en laat je verrassen door de gezellige ambiance. Of je nu net aankomt, terugkeert na een dag vol avonturen, of gewoon wilt genieten van een heerlijke maaltijd, wij heten je van harte welkom in ons paviljoen.
Ontdek onze menukaart met heerlijke frieten, plates, diverse snacks en pannenkoeken. Of je nu zin hebt in een lichte lunch, een uitgebreid diner of gewoon een verfrissend drankje, wij hebben voor elk wat wils.

Zwembad
Als gast van Bos Park Bilthoven kunt u gebruik maken van het verwarmd buitenzwembad. Het zwembad wordt verwarmd middels zonne-energiepanelen. Van begin mei tot half september is het zwembad dagelijks geopend (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Speeltuin
Rondom het zwembad zijn speeltuinen met schommels, airtrampoline, klimrekken enz. Op het stuifduin is een groot speelveld met kabelbaan.

Animatie
Tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en 6 weken zomervakantie organiseert ons animatieteam verschillende activiteiten voor kinderen. Aan de activiteiten zijn geen kosten verbonden, tenzij anders vermeld op het animatieprogramma. Het animatieprogramma is verkrijgbaar bij de receptie.

Afvalverwerking
Een beter milieu begint bij ons. Het gescheiden aanbieden van afval is van groot belang voor het milieu. Bij de ingang van het park staan Molok containers voor glas, plastic, papier en restafval. Wij vragen u om uw afval gescheiden te deponeren in deze containers.

Douchen
Wij zijn een milieubewuste organisatie en vinden dat er met water zuinig omgegaan moet worden. We hebben gemerkt dat er bewuster met water wordt omgegaan als er een vergoeding voor wordt gevraagd. Om deze reden vragen wij een vergoeding voor het gebruik van de douche. Het gebruik van warm water om af te wassen is gratis.

Huisdieren
In onze verhuuraccommodaties zijn huisdieren niet toegestaan. Met uitzondering van de gespecificeerde accommodaties voor huisdieren.

Bij het kamperen of jaarplaats is uw huisdier wel van harte welkom bij ons. Wij beschikken echter niet over hondentoiletten of dergelijke. Wij willen u dan ook vriendelijk doch dringend verzoeken om uw huisdier buiten de toegangspoort uit te laten.

Gasflessen
Bij de receptie kunt u oude gasflessen omruilen voor nieuwe. Er kan alleen gewisseld worden tegen dezelfde fles! U kunt bij ons terecht voor Propaan (grijze fles) 10,5 kg.

TV
Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een CAI aansluiting. Uw tv dient voorzien te zijn van een DVBT-tuner om gebruik te kunnen maken van de CAI aansluiting. Indien u geen signaal krijgt of niet beschikt over een DVBT-tuner, kunt u tegen een vergoeding een tuner huren. Deze is te verkrijgen bij de receptie.

WIFI
WIFI op de kampeerplaatsen is gratis. U ontvangt een code voor de WIFI via de receptie. De code is te gebruiken door maximaal 2 gebruikers per kampeerplaats.

Voorzieningen voor mindervaliden
Er is een invalidedouche en -toilet op het terrein aanwezig.

Camper Service en Chemisch Toilet
Net achter de receptie bevindt zich een camperservice om water bij te vullen en uw chemisch toilet te legen.

Wasserette 
De wasserette kunt u vinden bij de horeca. Hier zijn wasmachines en wasdrogers aanwezig. In de wasserette is ook een strijkplank en strijkijzer aanwezig. De wasserette is 24/7 geopend.

Oplaadpunt voor Elektrische Auto’s 
Op het park hebben wij 2 oplaadpalen voor plug-in hybride- en elektrische auto’s.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​