Vakantiehuis zes personen

Wilt u er even tussenuit en bent u op zoek naar een vakantiehuis voor zes personen? Stop dan met zoeken en boek uw verblijf op ons Châlet Parc De Vechtoever. Ons vakantiepark is gelegen in het midden van het land. Zo vindt u een eenvoudig te bereiken vakantiehuis voor zes personen dat perfect bij uw wensen past.

Zoekt u een vakantiewoning voor zes personen aan de Vecht? Gelegen aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van Nederhorst den Berg ligt Châlet Parc De Vechtoever. De Vecht stroomt tussen de moeras- en plasgebieden van onder andere Loosdrecht, Kortenhoef en Ankeveen door.

Zespersoons vakantiewoning

Bent u op zoek naar een chalet of vakantiehuis aan de Vecht? Dan treft u op Châlet Parc De Vechtoever precies aan wat u zoekt. Midden op ons Châlet Parc vindt u diverse recreatiewoningen met een keurige inrichting. Op ons park bieden wij ook een zespersoons vakantiehuis aan de meanderende rivier de Vecht aan. De privé woning heeft een prachtig en vrij uitzicht over rivier de Vecht. De woning is geschikt voor zes personen en heeft drie kamers. Eén slaapkamer met tweepersoons bed, één slaapkamer met twee éénpersoons bedden en een kamer/kantoor met een slaapbank voor twee personen.

Weekverhuur

De huur van de woning is inclusief het gebruik van een sloep voor één dag per week (en drie dagen per week in de maanden juli en augustus). De woning is beschikbaar voor weekverhuur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van Châlet Parc De Vechtoever.

Ideale plek

Onze gasten zijn het er over eens dat dit de ideale plek is om het dagelijkse leven te ontvluchten, of om een tijdelijk tehuis te vinden in geval van verbouwing of verhuizing. De prachtige Hornpolder en de karakteristieke Vecht zorgen ervoor dat u gegarandeerd een oase van rust midden in de natuur ervaart. Het park is gelegen in het groene buitengebied van de streek langs de Stichtse Vecht. Hier midden in de Hornpolder blijkt het stadsgewoel ver weg en kunt u onbezorgd genieten van de natuur en het water van de kronkelende Vecht. En dat op een steenworp afstand van ‘t Gooi.

Vakantiehuis zes personen

Ontdek de gemakken van uw zespersoons vakantiewoning

Gemakken van uw zespersoons vakantiewoning

Gaat u met vrienden of het hele gezin een week of meerder weken op vakantie? Verblijf dan in onze vakantiewoning voor zes personen en geniet van uw welverdiende vakantie. Onze vakantiehuis voor zes personen is van alle gemakken voorzien, zodat u tijd voor elkaar hebt en een zorgeloze vakantie beleeft.

Waarom een vakantiewoning voor zes personen huren op Châlet Parc De Vechtoever?

 • Geschikt voor zes personen
 • Perfecte plek om tot rust te komen
 • Natuurlijke en waterrijke omgeving
 • Gelegen aan de rivier de Vecht
 • Vlakbij ’t Gooi en grote steden zoals Utrecht en Amsterdam

Vakantiewoning kopen aan de Vecht

Wilt u een vakantiewoning kopen aan de Vecht? Ook dat is mogelijk. U geniet zo het hele jaar door van uw eigen tweede huis in een natuurlijke omgeving. Op Châlet Parc De Vechtoever bent u van harte welkom om recreatief te verblijven in uw eigen vakantiewoning. U wordt wakker in het groen tussen het wuivende riet en met het geluid van vogeltjes op uw trommelvliezen. Hoe heerlijk is dat?

Omgeving van uw vakantiehuis aan de Vecht

Vanuit uw chalet of uw zespersoons vakantiewoning aan de Vecht op Châlet Parc De Vechtoever bent u binnen no time in ’t Gooi. In de omgeving van uw vakantiewoning aan de Vecht vindt u een uitgestrekt fietspadennet. Wij hebben voor u een aantal steden en natuurgebieden op een rijtje gezet die u zeker moet meepikken tijdens uw verblijf in uw zespersoons vakantiewoning op ons park: 

 • Bossen en heidevelden in ’t Gooi
 • Schildersdorpen Laren en Blaricum
 • Vestingstad Naarden en mediastad Hilversum
 • Natuurbrug Zanderij Crailoo: de grootste natuurbrug van Europa
 • Natuurgebieden de Vechtstreek, de ‘s-Gravelandse buitenplaatsen en het Spanderswoud
 • Moeras- en plasgebieden van o.a. Loosdrecht, Kortenhoef en Ankeveen

Activiteiten

Naast de indrukwekkende omgeving zijn er op Châlet Parc De Vechtoever tal van activiteiten mogelijk. Zo geniet u met uw gezin optimaal van een combinatie van rust en activiteiten. Het park biedt een ideale uitvalsbasis voor prachtige boottochten. Uw kinderen genieten gedurende de zomermaanden van het heerlijke kinderzwembad. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de all-weather tennisbaan.

 • Restaurant ”Buitenplaats op ‘t Eiland”
 • Tijdelijk verblijven voor een langere tijd
 • Kinderzwembad (mei tot en met september)
 • All-weather tennisbaan
 • Aanlegmogelijkheid voor bootjes
 • Twee oplaadpalen voor elektrische auto’s
 • Speelfaciliteiten


Wilt u meer weten? Gebruik dan het formulier of neem contact met ons op.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​