Camping met zwembad Utrechtse Heuvelrug

Camping met (verwarmd zwembad)

Bent u op zoek naar camping met (verwarmd) zwembad op de Utrechtse Heuvelrug? Dan bent u bij Bos Park Bilthoven aan het juiste adres. Met een zwembad op de camping zullen u en uw gezin heerlijk genieten van waterplezier tijdens uw vakantie.

De Utrechtse Heuvelrug is volgens ons de mooiste regio in Nederland om te gaan kamperen samen met uw partner, gezin of familie. Als u kampeert bij ons op Bos Park Bilthoven kunt u gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad. Het zwembad wordt verwarmd middels zonne-energiepanelen. Van begin mei tot half september zijn het zwembad plus peuterbad dagelijks geopend (afhankelijk van de weersomstandigheden). De Utrechtse Heuvelrug is zeker ook populair onder wandel- en fietsliefhebbers. U ervaart de natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug tijdens het kampeerseizoen op Bos Park Bilthoven. De camping – de naam laat niks aan duidelijkheid te wensen over – ligt midden in het bos van Bilthoven. Voel de rust en ruimte op onze camping met zwembad van Bos Park Bilthoven. En ontspan maximaal tijdens het plezier maken in ons zwembad. Rondom het zwembad zijn speeltuinen met schommels, airtrampoline, klimrekken enz. Op het stuifduin is een groot speelveld met kabelbaan.

Camping met zwembad

De Utrechtse Heuvelrug is een afwisselend gebied, waar verschillende typen kampeerders hun buitenvakantie vieren. Onze camping met zwembad ligt op de prachtige Utrechtse Heuvelrug en deze biedt u de heerlijkste kampeerplekken. Zoekt u graag de gezelligheid op, dan is een plaats op één van onze speels ingedeelde kampeervelden zeker wat voor u. Hier maakt u eenvoudig contact met andere kampeerders. En toch heeft u voldoende ruimte. Bos Park Bilthoven heeft speciale plekken voor fietskampeerders en comfortplaatsen met eigen wateraansluiting en -afvoer. De natuurlijke begroeiing van onze boscamping zorgt voor een perfecte balans tussen schaduw en zon. U heeft genoeg beschutting en voldoende zon om te ontspannen of te spelen met uw kinderen. 

Tent, caravan of camper op de Utrechtse Heuvelrug

Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek op een camping met – verwarmd – zwembad in het midden van het land? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Van het voorjaar tot en met het najaar kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van het kamperen op een camping met zwembad op Bos Park Bilthoven, schitterend gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om op onze camping – met verwarmd zwembad – te kamperen midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Vermaak op camping met zwembad

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek om op de Utrechtse Heuvelrug van uw heerlijke en welverdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of halfschaduw kunnen vinden. Het spetterplezier in het (verwarmde) zwembad maakt uw vakantiegevoel compleet. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de nabijheid van de cultuursteden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich altijd vermaakt tijdens het kampeerseizoen. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park.

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met springkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Heeft u een vraag over Bos Park Bilthoven of de Comfort Seizoensplaatsen op ons park? Neem dan contact met ons op via 030 22 86 777info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​