Seizoenplaats camping Nederland

Inleiding

Bent u op zoek naar een seizoenplaats op een camping in Nederland? Op onze camping Bos Park Bilthoven kampeert u comfortabel op één van onze ruime seizoenplaatsen midden in de natuur. Een Comfort Seizoenplaats op onze camping op de Utrechtse Heuvelrug in Nederland biedt u talloze voordelen.

Zo kunt u elke dag van het seizoen genieten van rust, ruimte en onze recreatievoorzieningen zoals het verwarmde buitenzwembad. Van april tot en met oktober bent u iedere dag verzekerd van een extra grote kampeerplek midden in de Utrechtse natuur. Dat is gegarandeerd genieten tijdens de mooiste seizoenen van het jaar.

Vrij gevoel

Een seizoenplaats op een camping in Nederland geeft u een vrij gevoel. U kunt immers op vakantie wanneer u maar wilt. Een bijkomend voordeel is dat uw seizoenplaats op camping Bos Park Bilthoven centraal in Nederland ligt. Zo bent u snel bij uw seizoenplaats op de Utrechtse Heuvelrug. De ruime Comfort Seizoensplaatsen beschikken over voldoende voorzieningen om uw kampeerperiode op ons park te laten slagen. Wij hebben voor u de voordelen op een rijtje gezet:

 • Eigen waterkraan met afvoer
 • Wifi
 • Aansluiting op elektra (16 ampère), CAI, water en riool
 • Bijzettentje
 • Inclusief winterstalling kampeermiddel
 • Huisdieren toegestaan
 • Rustig gelegen aan rand van het park
 • Eigen parkeerplaats

Spontaan naar uw seizoenplaats op uw camping in Nederland

U kunt uw tent, caravan of camper gedurende het seizoen gerust laten staan op uw seizoenplaats op onze camping in Nederland. Zo kunt u tijdens de mooiste seizoenen van het jaar spontaan naar uw seizoenplaats op uw camping in Nederland op vakantie. Het is ook mogelijk om uw caravan of camper in de winter (november t/m maart) te stallen. Zo hoeft u zich in de winter ook geen zorgen te maken.

Over Bos Park Bilthoven | Green Spirit Parken

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug om van een heerlijke vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale seizoenplaats op uw camping in Nederland in de zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de culturele steden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw vakantie. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er valt ontzettend veel te beleven.

 • Horeca met terras
 • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
 • Animatieteam in het zomerseizoen
 • Speeltuin met springkussen
 • Stuifduin met kabelbaan

Ontdek de prachtige heuvelrug

Het zuidelijke gedeelte van de heuvelrug, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, is heel aantrekkelijk om te bezoeken tijdens uw verblijf op uw seizoenplaats op onze camping in Nederland. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. De heuvelrug omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Uw seizoenplaats op uw camping op de heuvelrug Bos Park Bilthoven in Nederland is tijdens uw vakanties een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Contact over een seizoenplaats camping Nederland

Heeft u een vraag over Bos Park Bilthoven of het boeken van een seizoenplaat op een camping in Nederland? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 22 86 777info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​