Camping Nederland met zwembad

Camping Nederland met zwembad

Bent u op zoek naar camping in Nederland met (verwarmd) zwembad? Dan bent u bij Bos Park Bilthoven aan het juiste adres. Met een zwembad op de camping zullen u en uw gezin heerlijk genieten van waterplezier tijdens uw vakantie.

De Utrechtse Heuvelrug is volgens ons de mooiste regio in Nederland om te gaan kamperen op een camping met zwembad in Nederland. Als u kampeert bij ons op Bos Park Bilthoven kunt u namelijk gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad. Het zwembad wordt verwarmd met zonne-energiepanelen. Voel de rust en ruimte op onze camping in Nederland met zwembad.

Kamperen op Bos Park Bilthoven

De Utrechtse Heuvelrug is een afwisselend gebied, waar verschillende typen kampeerders hun buitenvakantie vieren. Onze camping met zwembad in Nederland ligt op de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Deze biedt u de heerlijkste kampeerplekken. Zoekt u graag de gezelligheid op, dan is een plaats op één van onze speels ingedeelde kampeervelden zeker wat voor u. Hier maakt u eenvoudig contact met andere kampeerders. En toch hebt u voldoende ruimte. Bos Park Bilthoven heeft speciale plekken voor fietskampeerders en comfortplaatsen met eigen wateraansluiting en -afvoer. De natuurlijke begroeiing van onze boscamping zorgt voor een perfecte balans tussen schaduw en zon. U heeft genoeg beschutting en voldoende zon om te ontspannen of te spelen met uw kinderen.

Tent, caravan of camper

Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek op een camping met – verwarmd – zwembad in Nederland? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Van het voorjaar tot en met het najaar kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van het kamperen op een camping met zwembad op Bos Park Bilthoven, schitterend gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om op onze camping – met verwarmd zwembad – te kamperen midden in de natuur in Nederland.

Vermaak op camping Nederland met zwembad

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek om op de Utrechtse Heuvelrug van uw heerlijke en welverdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of halfschaduw kunnen vinden. Het spetterplezier in het (verwarmde) zwembad maakt uw vakantiegevoel compleet. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de nabijheid van de cultuursteden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich altijd vermaakt tijdens het kampeerseizoen. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park.

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met springkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Contact camping Nederland met zwembad

Hebt u een vraag over een camping Nederland met zwembad of ons Bos Park Bilthoven? Neem dan contact met ons op via 030 22 86 777info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

 

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​