Vakantiewoning kopen

Vakantie woning kopen

Een vakantie woning kopen ? U geniet het hele jaar door van uw eigen tweede woning in een natuurlijke omgeving.  U wordt wakker in het groen en met het geluid van vogeltjes die fluiten en onze parken zijn ook nog eens goed te bereiken vanuit heel Nederland. Op Bos park Bilthoven kunt u kiezen uit ons verkoopaanbod die uw een fijn wooncomfort bieden. Ook op Chalet Châlet Parc de Vechtoever bieden wij verkoopaanbod. De combinatie van uitstekende faciliteiten en de omgeving van beide parken wordt door onze gasten hoog gewaardeerd. 

Een luxe chalet vakantie woning kopen op Bos Park Bilthoven kopen

Wist u dat u via Bos park Bilthoven een luxe XHC chalet of een ZARO chalet op de Utrrechtse Heuvelrug? De chalets zijn uiteraard van alle gemakken voorzien. Ideaal om even helemaal tot rust komen na een drukke fulltime werkweek of genieten van uw pensionering, het kan allemaal in een van onze koop chalets. 

Een luxe chalet vakantie woning kopen op Châlet Parc De Vechtoever

Op Châlet Parc De Vechtoever bieden wij u het Chalet Bommelstein aan. Zoals u mag verwachten is ook dit type chalet van alle gemakken voorzien. Dit park is gelegen aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van Nederhorst den Berg en is hiermee een ideale locatie om een vakantiewoning te kopen.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​