Tijdelijk huren Weesp

Wilt u tijdelijk huren in de buurt van Weesp? Hebt u een huis gekocht in de buurt van Weesp en wacht u op de sleutel, terwijl u al uit uw huidige woning gaat vertrekken? Overweeg dan serieus een tijdelijke overbrugging van deze periode door een chalet te huren op Châlet Parc De Vechtoever

Châlet Parc De Vechtoever verhuurt diverse recreatiewoningen. De minimale huurtermijn bedraagt twee maanden en er wordt voor bepaalde tijd verhuurd. De chalets staan in het midden van het park met ruime parkeergelegenheid. De huurtarieven starten vanaf € 1.300,- per maand inclusief internet, maar exclusief verbruik van energiekosten en schoonmaakkosten. De borg bedraagt één maand huur.

Tijdelijk huren Weesp met comfort en rust

Als u kiest voor tijdelijk huren in de omgeving van Weesp, dan kunt u bij ons rekenen op het nodige comfort. De chalets zijn voorzien van een keurige inrichting. Uiteraard verschilt de inrichting per chalet. Châlet Parc De Vechtoever is gelegen in een oase van rust hier midden in de Hornpolder. Hier lijkt de stad ver weg en kunt u onbezorgd genieten van de rust en het water van de kronkelende Vecht. Let op: wij verhuren niet aan arbeidsmigranten.

Varen in een prachtige omgeving

Voor onze gasten die voor tijdelijk huren kiezen in de buurt van Weesp is het mogelijk een sloep te huren voor een halve of een hele dag. Châlet Parc De Vechtoever ligt aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van Nederhorst den Berg. De Vecht stroomt tussen de moeras- en plasgebieden van onder andere Loosdrecht, Kortenhoef en Ankeveen door. Deze gebieden kunt u met de boot bezoeken. U kunt ook doorvaren naar het zuiden en Loenen, Breukelen en Utrecht bezoeken of naar het noorden en een bezoek brengen aan Weesp, Muiden en het IJmeer met het eilandje Pampus. Maar ook Amsterdam is per (motor)boot bereikbaar en u vaart zo de Amstel op. Alle routes voeren door een bijzonder fraai landschap. Ook dat is een voordeel van het tijdelijk huren in de omgeving van Weesp.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​