Camping regio Utrecht

Bent u op zoek naar een camping in de regio Utrecht? Dan bent u bij Bos Park Bilthoven aan het juiste adres. De Utrechtse Heuvelrug is volgens ons de mooiste regio in Nederland om te gaan kamperen samen met uw partner, gezin of familie. De Utrechtse Heuvelrug is zeker ook populair onder wandel- en fietsliefhebbers. U ervaart de natuur, rust en ruimte op onze camping in de omgeving van Utrecht.

Wilt u uw vakantie vieren op een rustige kampeerplek op een camping met – verwarmd – zwembad in de regio Utrecht? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Van het voorjaar tot en met het najaar kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken voor uw tent, vouwwagen, caravan, camper of Klapkot om te genieten van het kamperen op Bos Park Bilthoven, de schitterend gelegen camping in de regio Utrecht.

Geniet langer van uw kampeervakantie

Op onze camping in de regio Utrecht kunt u zo lang verblijven als u wilt. Of kiest u voor een seizoenplaats en geniet u nog langer van uw kampeervakantie. U boekt direct bij de camping en bent daardoor verzekerd van een zeer gunstige prijs. Zo kunt u goedkoop kamperen op de camping van Bos Park Bilthoven.

Kampeerinformatie Bos Park Bilthoven

• Maximaal zes personen per plaats
• U bent vanaf 12.00 uur welkom
• Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten die overnachten
• Alleen gas of elektrisch barbecueën is toegestaan
• Caravan/Campers groter dan zes meter in overleg met receptie

De heerlijkste kampeerplekken in de regio Utrecht

De Utrechtse Heuvelrug is een afwisselend gebied, waar verschillende typen kampeerders hun buitenvakantie vieren. We richten ons op kampeerders die tijdens hun vakantie willen genieten van het buitenleven en het leuk vinden om in contact te komen met anderen, maar ook waarde hechten aan de privacy van een eigen accommodatie. Kampeerders die op zoek zijn naar meer luxe en comfort dan een standaard camper of caravan op een camping in de omgeving van Utrecht. Onze camping ligt in de prachtige omgeving van de regio Utrecht en deze biedt u de heerlijkste kampeerplekken. Zoekt u graag de gezelligheid op, dan is Bos Park Bilthoven absoluut wat voor u. Hier maakt u eenvoudig contact met andere kampeerders. En toch heeft u voldoende ruimte en privacy.

Ontdek de mooiste camping in de regio Utrecht

Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een heel aantrekkelijk gebied om te bezoeken in de omgeving van Utrecht. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. Het natuurgebied omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Uw camping met zwembad Bos Park Bilthoven is een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Vermaak op uw camping in de regio Utrecht

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek om op een camping in de regio Utrecht van uw heerlijke en welverdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of halfschaduw kunnen vinden. Het spetterplezier in het (verwarmde) zwembad maakt uw vakantiegevoel en dat van uw gezinsleden compleet. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park Bilthoven zorgen ervoor dat u zich altijd vermaakt. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Bekijk al onze faciliteiten.

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met springkussen
  • Stuifduin met kabelbaan
Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​