Camping Veluwe

Vier dit jaar uw vakantie op de camping op de Veluwe

Bos Park Bilthoven is een ruime camping Veluwe, waar meer dan genoeg te beleven is. Plant u dit jaar een vakantie met uw partner, met vrienden of misschien wel met het hele gezin? Uit hoeveel personen uw gezelschap ook bestaat, er is altijd een gepaste accommodatie te boeken op de Veluwe. Wacht daarom niet langer en verzeker uzelf van een plekje in de sfeervolle en bosrijke omgeving van het vakantiepark. U kunt ervoor kiezen om een jaarplaats te reserveren of u kunt een accommodatie reserveren voor een kortere periode. Het is maar net hoe u uw ideale vakantie in Nederland voor u ziet.

De camping in de Veluwe is van alle gemakken voorzien

Niet voor niets reserveren steeds meer mensen hun verblijf bij Bos Park Bilthoven. Met de stralende en warme zomer van vorig jaar is een vakantie in Nederland niet eens zo’n heel slecht idee. Door te kiezen voor dit vakantiepark, kampeert u in een bosrijke omgeving, ver weg van die ene drukke fulltime baan of het drukke en sociale leven. Sla een hole-in-one bij de nabijgelegen golfbaan, speel een potje tennis op de tennisbaan, geniet van een lekker hapje en een drankje bij het restaurant en neem tijdens een broeierige zomerdag een verfrissende duik in het zwembad van het vakantiepark. Gaat u met het hele gezin op vakantie, dan weet u zeker dat uw kinderen nieuwe vakantievriendjes maken bij het speciale circus of bij de animatieclub. Oftewel, voor jong en oud is er bij het goed verzorgde vakantiepark dus meer dan genoeg te beleven! Met wat voor gezelschap gaat u dit jaar vakantie vieren?

Kies uit verschillende speciale arrangementen als u gaat kamperen bij Bos park Bilthoven

Wist u dat dit vakantiepark speciale arrangementen voor de camping Veluwe heeft samengesteld? Zo kunt u voor een aantrekkelijke prijs kamperen tijdens bijvoorbeeld de meivakantie, tijdens de pinksterdagen of tijdens de zomervakantie. U geniet van gratis wifi, u heeft elektra van 16 ampère tot uw beschikking en iedere kampeerplaats biedt plek voor maximaal zes personen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om te overnachten in een stijlvol chalet, een romantische glamping tent of een sfeervol trekkershutje van het vakantiepark. Geniet u binnenkort ook van de rustgevende en bosrijke omgeving? Maak een ontspannende wandeling of verken de omgeving per fiets. Bezoek het sfeervolle Bilthoven.

openingstijden-greenspiritparken
Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​