Camping meivakantie Nederland

Camping meivakantie Nederland

Wilt u een huisje huren of kamperen op een camping tijdens de meivakantie in Nederland? Kamperen in de meivakantie kan heel goed, want de temperaturen lopen in die maand al langzaam op. Daarom biedt Bos Park Bilthoven ruime kampeerplaatsen, chalets, lodges, een duinwagen en zelfs een klapkot.

Dat is profiteren van de gemakken van thuis, maar dan volledig ontspannen en genieten van de natuur. De accommodaties zijn geschikt voor twee tot zes personen en daarmee ideaal om de meivakantie op en camping in Utrecht, midden in het land, met de familie te vieren.

Midden in de natuur

Wilt u genieten van een heerlijke camping in de meivakantie in Nederland op een schitterende kampeerplaats? Bij Bos Park Bilthoven huurt u een kampeerplaats in Nederland midden in de natuur. U loopt vanaf uw kampeerplaats zo de bossen in. Op onze kampeerplaats in kunt u zo lang verblijven als u wilt. Of kiest u meteen voor een seizoenplaats en geniet langer van uw kampeervakantie. U boekt direct bij de camping en bent daardoor verzekerd van een zeer gunstige prijs. Zo kunt u goedkoop kamperen in Nederland op de camping van Bos Park Bilthoven.

Kampeerinformatie Bos Park Bilthoven

• Maximaal zes personen per plaats
• U bent vanaf 12.00 uur welkom
• Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten die overnachten
• Alleen gas of elektrisch barbecueën is toegestaan
• Caravan/Campers groter dan zes meter in overleg met receptie

Over Bos Park Bilthoven | Green Spirit Parken

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug om van een heerlijke camping tijdens de meivakantie in Nederland te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale seizoenplaats op uw camping in Nederland in de zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de culturele steden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw vakantie. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park. Er valt ontzettend veel te beleven.

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Animatieteam in het zomerseizoen
  • Speeltuin met springkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Mooie plekjes

Bent u op zoek naar een rustige camping voor de meivakantie in Nederland? Wij ontvangen u graag tijdens de meivakantie van 2023 op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven. Voor deze vakantie kunt u nog genoeg mooie plekjes uitzoeken met uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van de Utrechtse Heuvelrug. Wanneer u niet beschikt over een kampeermiddel is onze de luxe glamping tent ‘CoCo Sweet’ perfect voor u. Voor de echte avonturiers is de duinwagen een echte aanrader op onze camping tijdens de meivakantie van 2023 in Nederland. Kortom: er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te kamperen op Bos Park Bilthoven, midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Ontdek de prachtige heuvelrug

Het zuidelijke gedeelte van de heuvelrug, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, is heel aantrekkelijk om te bezoeken tijdens uw verblijf op onze camping in de meivakantie in Nederland. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. De heuvelrug omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Uw seizoenplaats op uw camping op de heuvelrug Bos Park Bilthoven in Nederland is tijdens de meivakantie een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Contact over een camping in de meivakantie in Nederland

Heeft u een vraag over Bos Park Bilthoven of het kamperen op onze camping tijdens de meivakantie in Nederland? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 22 86 777, info@greenspiritparken.nl of het contactformulier op de website in te vullen.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​