Luxe kamperen in Utrecht

Midden in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug ligt Bos Park Bilthoven, de ideale locatie om luxe kamperen in Utrecht een eigen invulling te geven. Hier komt u volledig tot rust in een groene en kindvriendelijke omgeving. In de zomer is er een animatieteam om de kinderen te vermaken terwijl u heerlijk kunt genieten van het terras aan het verwarmde buitenbad.

Met vele wandel en fietsroutes in de nabije omgeving ideaal voor het genieten van de prachtige natuur. Naast de natuur ook graag wat cultuur? Met Utrecht en Amersfoort als nabije cultuursteden zit u hier helemaal goed.

Populair wandel- en fietsgebied

De Utrechtse Heuvelrug is zeker ook populair onder wandel- en fietsliefhebbers. U ervaart de natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug tijdens het luxe kamperen in Utrecht op Bos Park Bilthoven. Onze camping – de naam laat niks aan duidelijkheid te wensen over – ligt midden in het bos van Bilthoven. Voel de rust en ruimte op onze camping met zwembad van Bos Park Bilthoven. En ontspan maximaal tijdens het plezier maken in ons verwarmde zwembad. Dat hoort helemaal bij luxe kamperen in Utrecht anno 2024. Rondom het zwembad zijn speeltuinen met schommels, een airtrampoline, klimrekken enz. Op het stuifduin is een groot speelveld met een kabelbaan.

Luxe kamperen in Utrecht met zwembad

De Utrechtse Heuvelrug is een afwisselend gebied, waar verschillende typen kampeerders hun buitenvakantie vieren. Onze camping met zwembad ligt op de prachtige Utrechtse Heuvelrug en deze biedt u de heerlijkste plekken om luxe te parkeren in Utrecht. Zoekt u graag de gezelligheid op, dan is een plaats op één van onze speels ingedeelde kampeervelden zeker wat voor u. Hier maakt u eenvoudig contact met andere kampeerders. En toch hebt u voldoende ruimte. Bos Park Bilthoven heeft speciale plekken voor fietskampeerders en comfortplaatsen met een eigen wateraansluiting en -afvoer. De natuurlijke begroeiing van onze boscamping zorgt voor een perfecte balans tussen schaduw en zon. U hebt genoeg beschutting en voldoende zon om te ontspannen of te spelen met uw kinderen. Dat maakt het luxe kamperen tot een mooie combi met het genieten van de natuur.

In luxe kamperen

Natuurlijk gaat er niets boven wat luxe, ook als u gaat kamperen in Utrecht. Luxe kamperen in stijl. Uw eigen stijl. Wij hebben sfeervolle Coco Sweet tenten, nostalgische caravans en trekkershutten. Onze Coco Sweet tenten om in alle luxe te kamperen in Utrecht zijn met zestien vierkante meter voorzien van twee slaapruimtes en ideaal voor het gehele gezin. Of kies voor ons nieuwe klapkot. Zin in nog meer luxe kamperen in Utrecht? Onze luxe chalets maken van dit park een ideale plek om tot rust te komen.

Genieten in de natuur

Midden in de natuur luxe kamperen in Utrecht nabij de steden Utrecht en Amersfoort met de plaats Bilthoven op loopafstand voor de boodschappen. De ideale plek om even tot rust te komen of eens lekker een stuk te fietsen op de nabijgelegen fietsroutes. Wandelen kan natuurlijk ook. Verblijf in luxe chalets, nostalgische caravans, glamping tenten of een trekkershut. Met zwembad en animatieteam. Ook uw viervoeter is welkom. Bezoek ons park voor de ultieme ervaring van luxe kamperen in Utrecht. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten op ons park.

  • Horeca met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Speeltuin met springkussen
  • Stuifduin met kabelbaan

Contact

Hebt u een vraag over luxe kamperen in Utrecht, Bos Park Bilthoven of de Comfort Seizoensplaatsen op ons park? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​