Ingerichte tent Nederland

Ingerichte tent Nederland

Wit u een ingerichte tent huren in Nederland? En gaat uw voorkeur uit naar een luxe glamping tent? Overweeg dan eens de mogelijkheid om onze Coco Sweet te huren. Want de Coco Sweet is perfect voor de iets luxere vakantie met een ingerichte tent in Nederland.

De Coco Sweet van Bos Park Bilthoven biedt u twee slaapkamers met elk twee slaapplaatsen, een koelkast, magnetron, Senseo, parasol en uitschuif-eettafel met krukken. Koken doet u buiten op de scottelbraai. Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van de horecagelegenheid op Bos Park Bilthoven. We hebben voor de goede orde een paar beperkingen: huisdieren zijn niet toegestaan en een lakenpakket is verplicht.

Een ingerichte tent huren in Nederland ongekend populair

Nederlanders kamperen graag en veel, alleen of met hun hele gezin. Daarom is een ingerichte tent huren in Nederland zo ongekend populair. Nederland is een echt kampeerland en heeft veel campings. Nederland is het perfecte vakantieland om te kamperen, helemaal als u kiest voor de Coco Sweet op Bos Park Bilthoven. Of u nu uw kampeervakantie lang van tevoren wilt plannen of op zoek bent naar een lastminutevakantie, Bos Park Bilthoven is de camping van uw dromen. Bos Park Bilthoven is centraal gelegen in Nederland. U hoeft nooit ver te rijden, dus u bent zo in uw ingerichte tent in Nederland.

De luxe van een ingerichte tent huren in Nederland

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug om een ingerichte tent te huren. En van uw welverdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen ervaart u gegarandeerd de rust en de ruimte. Dat is de luxe van een ingerichte tent huren in dit stuk van Nederland. Voor iedere kampeerder is er bij ons een geschikte campingplaats te vinden. De staanplaatsen zijn op Bos Park Bilthoven ruim en groen. Ook de huuraccommodaties zijn er spic en span met hun privé sanitair, goede (vaak gratis) wifi en een eigen keukentje. Geniet u van een zorgeloze vakantie.

Faciliteiten Bos Park Bilthoven

De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons vakantiepark en de nabijheid van de monumentale en culturele steden Utrecht & Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen als u op dit deel van Nederland uw keuze laat vallen om een ingerichte tent te huren. De voordelen van bij ons een ingerichte tent huren in Nederland:

  • Midden in het bos
  • Gelegen tussen Utrecht & Amersfoort
  • Restaurant met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Speelfaciliteiten voor kids
  • Animatieteam in zomerseizoen

Een ingerichte tent huren in Nederland is geweldig

Een ingerichte tent huren – en zeker de Coco Sweet – in Nederland op Bos Park Bilthoven op de Utrechtse Heuvelrug is ronduit geweldig. Deze regio is volgens ons de mooiste streek in Nederland om een tent te huren samen met uw partner, gezin of familie.
De Utrechtse Heuvelrug is vooral populair onder wandel- en fietsliefhebbers. De natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug ervaart u tijdens uw verblijf op Bos Park Bilthoven. De camping, de naam zegt het al, ligt midden in het bos van Bilthoven. Voel de rust, ruimte en recreatie in onze luxe tent, de Coco Sweet.

Andere mogelijkheden

Ook als u in een andere tent, caravan of camper wilt verblijven bent u welkom op Bos Park Bilthoven. U hebt de keuze. Bent u op zoek naar een rustige kampeerplek in het midden van het land? Wij ontvangen u graag op één van onze ruime kampeerplaatsen op Bos Park Bilthoven om te komen kamperen op ons prachtige park. Van juni tot eind oktober kunt u altijd een mooi plekje uitzoeken met uw tent, vouwwagen, caravan of camper om te genieten van de Utrechtse Heuvelrug, één van de mooiste gebieden in Nederland. Wanneer u niet beschikt over een kampeermiddel is de de luxe glamping tent ‘CoCo Sweet’ perfect voor u. Voor de echte avonturiers is de Duinwagen een echte aanrader. Kortom: u hebt ontzettend veel mogelijkheden om te kamperen op Bos Park Bilthoven, midden in Nederland omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​