Camping midden Nederland

Welkom bij Bos Park Bilthoven – dé Camping Midden Nederland voor een onvergetelijke kampeerervaring in het hart van Nederland. Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug om van uw verdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen ervaart u gegarandeerd de rust en de ruimte.

De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons vakantiepark en de steden Utrecht & Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw vakantie op de camping midden Nederland. Gelegen te midden van weelderige natuur, biedt onze camping in 2024 in Nederland een oase van rust en ontspanning voor avonturiers van alle leeftijden.

Campingfaciliteiten

✓ Midden in het bos
✓ Gelegen tussen Utrecht & Amersfoort
✓ Restaurant met terras
✓ Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
✓ Speelfaciliteiten voor de kids
✓ Animatieteam in zomerseizoen

Kort of langdurig verblijven

Of u nu kiest voor een kort verblijf of een langdurige seizoensplaats, onze camping midden Nederland staat klaar om aan al uw kampeerwensen te voldoen. Met directe boekingsmogelijkheden bij Bos Park Bilthoven geniet u van voordelige tarieven, waardoor u moeiteloos en betaalbaar kunt genieten van het kamperen in Nederland.

Faciliteiten & natuurlijke pracht

Van gezellige horecavoorzieningen tot een verwarmd buitenzwembad, ons park biedt een scala aan faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Omringd door weelderige bossen en duinen, biedt onze camping in 2024 in Nederland de ideale setting voor ontspanning en avontuur.

De Utrechtse Heuvelrug

Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug moet u natuurlijk bezocht hebben tijdens uw vakantie op  de camping midden Nederland. Talloze fiets- en wandelroutes, kastelen en buitenplaatsen maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. De heuvelrug omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Tijdens uw verblijf op een camping in Nederland is Bos Park Bilthoven een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van deze bijzondere en afwisselende streek.

Contact Camping midden Nederland

Heeft u een vraag over Bos Park Bilthoven of het boeken van een seizoenplaat op een camping in Nederland? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 22 86 777, info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​