Tijdelijke verblijfsruimte vakantiepark Amsterdam

Tijdelijke verblijfsruimte Amsterdam

Bent u op zoek naar een tijdelijke verblijfsruimte voor een langere tijd nabij Amsterdam? Op Châlet Parc De Vechtoever bent u voor een langere periode van harte welkom in één van onze chalets. De minimale huurtermijn (buiten het hoogseizoen) bedraagt één maand en de accommodaties worden voor een periode van maximaal 9 maanden verhuurd. Op het vakantiepark vindt u diverse chalets met een keurige inrichting. Onze gasten zijn het er over eens dat het de ideale woonomgeving is om een tijdelijk een chalet of vakantiehuis te huren, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing. De prachtige Hornpolder, de kronkelende Vecht… U ervaart gegarandeerd een oase van rust in uw tijdelijke verblijfsruimte op Châlet Parc De Vechtoever. En dat op steenworp afstand van onze hoofdstad Amsterdam!

Huur een tijdelijke woonruimte op vakantiepark A’dam

De tijdelijke verblijfsruimte op ons park in de nabijheid van Amsterdam zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. Het vakantiehuis, genaamd ‘Chalet Bommelstein’, heeft een oppervlakte van 44 m2, twee slaapkamers en een verzorgde inrichting. Bovendien beschikken de chalets over een extra grote douche en een CV verwarming. Onze langhuur chalets zijn dus erg geschikt voor tijdelijke huisvesting op Chalêt Parc De Vechtoever, zeker als u in de buurt van Amsterdam wilt zijn.  Let op, u dient een aannemelijk hoofdverblijf elders te hebben om te kunnen overbruggen op ons vakantiepark.

tijdelijke-verblijfsruimte-vakantiepark-amst

Tijdelijke huisvesting op Châlet Parc De Vechtoever? De voordelen:

• Vlakbij de hoofdstad Amsterdam

• Geschikt voor 1 tot 4 personen

• Perfecte plek om te overbruggen (tijdens verbouwing/verhuizing)

• Natuurlijke- en waterrijke omgeving

• Gelegen aan de rivier de Vecht

Meer informatie over een chalet huren op ons park?

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe u een verblijfsruimte kunt huren op ons vakantiepark in de buurt van Amsterdam? Neem gerust contact op met de medewerkers van Châlet Parc De Vechtoever van Green Spirit Parken. Klik op onderstaande button of bel (0294) 25 16 92. Wij helpen u graag!

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​