Kant en klare tent

Wilt u graag kamperen in een kant en klare tent op een prachtige familiecamping, midden in de natuur waarbij alle faciliteiten binnen handbereik zijn? Huur dan de Coco Sweet van Green Spirit Parken op Bos Park Bilthoven. De Coco Sweet wordt ook wel glamping tent genoemd.

De Coco Sweet van Bos Park Bilthoven, de familiecamping in Nederland is voorzien van twee slaapkamers met elk twee slaapplaatsen, koelkast, magnetron, Senseo, parasol en uitschuifeettafel met krukken. Koken doet u heerlijk buiten op de scottelbraai. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de horecagelegenheid op Bos Park Bilthoven.

Verblijven in een kant en klare tent

Ervaar het ultieme comfort en de charme van een verblijf in een kant en klare tent of Coco Sweet op onze camping. Deze unieke accommodaties combineren het beste van twee werelden: het comfort van een stacaravan en de gezelligheid van een tent. Ontwaak met de zachte ochtendzon en geniet van een ontbijt op uw eigen terras, omringd door de rustgevende geluiden van de natuur. 

Kamperen op Bos Park Bilthoven

Voor een echt onbezorgde en veelzijdige vakantie op een familiecamping met zwembad boekt u een verblijf op Bos Park Bilthoven. Onze gezellige familiecamping ligt op de Utrechtse Heuvelrug. U kunt bij ons kamperen in een kant en klare tent, met uw eigen tent, camper, caravan of vouwwagen op ruime trekkersplaatsen en comfortplaatsen. Daarbij kunt u gebruik maken van alle faciliteiten.

Faciliteiten van de camping

De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons vakantiepark en de nabijheid van de monumentale en culturele steden Utrecht & Amersfoort zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen in dit deel van Nederland tijdens het kamperen op onze familiecamping.

  • Midden in het bos
  • Gelegen tussen Utrecht & Amersfoort
  • Restaurant met terras
  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Speelfaciliteiten voor kids
  • Animatieteam in zomerseizoen
  • Kamperen in Utrecht in het midden van Nederland

Centraal gelegen

Bos Park Bilthoven is centraal gelegen in Nederland. U hoeft dus nooit ver te rijden en bent er zo. Green Spirit Parken streeft er naar om op de parken een sfeer van rust en ruimte te creëren in een natuurlijke omgeving. Uw eigen natuurlijke recreatieplaats aan de bosrand of oever van een rivier behoort tot de mogelijkheden. Geniet van het kamperen in Nederland op de unieke locatie van Green Spirit Parken. Mogen wij u binnenkort verwelkomen met een kant en klare tent?

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​