Jaarplaats camping Utrechtse Heuvelrug

Bent u op zoek naar een plek voor uw caravan in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug? Wij bieden mooie, ruime jaarplaatsen, bij ons op Bos Park Bilthoven bekend als Comfort seizoensplaatsen, waar u comfortabel midden in de natuur kunt kamperen. Een Comfort seizoensplaats, op ons mooie park op de Utrechtse Heuvelrug biedt vele voordelen. Zo kunt u elke dag in de periode van april tot en met oktober genieten van rust. Dus niet alleen in de (school-) vakanties, maar ook in het weekend, of als u doordeweeks even vrij bent.

Van april tot en met oktober bent u iedere dag verzekerd van een extra grote jaarplaats midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Dat is genieten in de mooiste seizoenen van het jaar!

Een comfortabele jaarplaats geeft een vrij gevoel. U kunt immers op vakantie wanneer u maar wilt! Een bijkomend voordeel is dat Bos Park Bilthoven centraal in Nederland ligt. Zo bent u snel bij uw jaarplaats op het seizoenkampeerterrein midden op de Utrechtse Heuvelrug.

Seizoenplaats camping 't Gooi

Faciliteiten

De ruime Comfort Seizoensplaatsen beschikken over voldoende voorzieningen om uw kampeerperiode op ons park te laten slagen. Wij hebben voor u de voordelen van een jaarplaats op een rijtje gezet:

• Eigen waterkraan met afvoer
• WiFi
• Aansluiting op elektra (16 ampère), CAI, water en riool
• Bijzettentje
• Inclusief winterstalling kampeermiddel
• Huisdieren toegestaan
• Rustig gelegen aan rand van het park
• Eigen parkeerplaats

U kunt uw tent, caravan of camper gedurende het seizoen gerust laten staan op uw Comfort Seizoensplaats. Zo kunt u in de mooiste seizoenen van het jaar spontaan op vakantie. Het is ook mogelijk om uw caravan of camper in de winter (november t/m maart) te stallen. Zo hoeft u voor de winterperiode niets extra te regelen voor de stalling van uw camper of caravan.

Heeft u een vraag over Bos Park Bilthoven of de Comfort Seizoensplaatsen op ons park? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 030 22 86 777info@greenspiritparken.nl of het contactformulier.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​