Coco sweet huren

Speelt u met de gedachte om een Coco sweet te huren? En bent u op zoek naar een luxe glamping tent? Dan bent u van harte welkom op Bos Park Bilthoven. Een Coco sweet huren heeft veel voordelen op het gebied van totale ontspanning. 

De Coco Sweet van Bos Park Bilthoven, de familiecamping in Nederland is voorzien van twee slaapkamers met elk twee slaapplaatsen, koelkast, magnetron, Senseo, parasol en uitschuifeettafel met krukken. Koken doet u buiten op de scottelbraai. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de horecagelegenheid op Bos Park Bilthoven.

Aangenaam verblijf

Stap binnen in de gezellige tent, waar elk detail met zorg is gekozen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Onze Coco sweet tenten hebben een sfeervolle leefruimte met een slim ontwerp, waardoor elke vierkante meter optimaal wordt benut. U zult versteld staan van de functionaliteit en het comfort die deze tenten u te bieden hebben. Of u nu wilt ontspannen op het comfortabele zitgedeelte of buiten wilt genieten van de natuurlijke omgeving in uw eigen tuin, omgeven door groen, een Coco sweet huren biedt u de perfecte plek om heerlijk tot rust te komen.

Voordelen van een Coco sweet huren

De voordelen van een Coco sweet huren op een rijtje:

 • Slim ontwerp
 • Functioneel
 • Sfeervol
 • Dicht bij de natuur
 • Gezellig

Voorzien van alle faciliteiten

Bos Park Bilthoven is dé plek om een Coco sweet te huren om van uw heerlijke en dik verdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging van onze kampeerplaatsen op een heuvelrug, omzoomd door bossen en zandverstuivingen, zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of halfschaduw kunnen vinden. Het spetterplezier in het (verwarmde) zwembad maakt uw vakantiegevoel en dat van uw kinderen compleet. Ook de omgeving van ons natuurpark wordt steeds vaker gevonden door (inter)nationale vakantiegangers. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons Bos Park en de nabijheid van de cultuursteden Utrecht en Amersfoort zorgen ervoor dat u zich altijd vermaakt tijdens uw vakantie.

Extra gemakken

Een greep uit onze faciliteiten als u voor een Coco sweet huren gekozen hebt:

 • Horeca met terras
 • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
 • Animatieteam in zomerseizoen
 • Speeltuin met springkussen
 • Stuifduin met kabelbaan

Contact met medekampeerders

Na het huren van uw Coco sweet op Bos Park Bilthoven, maakt u eenvoudig contact met de andere kampeerders. En toch hebt u voldoende privéruimte in het groen. Bos Park Bilthoven heeft speciale plekken voor fietskampeerders en comfortplaatsen met een eigen wateraansluiting en -afvoer. De natuurlijke begroeiing van onze camping op de heuvelrug zorgt voor een perfecte afwisseling tussen schaduw en zon. U hebt daarmee genoeg beschutting en voldoende zon om te ontspannen of uw kinderen te laten te spelen.

Ontdek de prachtige Heuvelrug

Het zuidelijke gedeelte van de Heuvelrug, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, is heel aantrekkelijk om te bezoeken als u ervoor kiest om een Coco sweet te huren op ons park. Talloze fiets- en wandelroutes maken dit natuurgebied enorm interessant om te verkennen. Diverse kastelen en buitenplaatsen maken dit gebied bovendien extra uitnodigend voor cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn of Kasteel Amerongen. Welk seizoen het ook is, in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug kunt u het hele jaar door mooie wandeltochten maken. De heuvelrug omvat zesenvijftig gemarkeerde wandelroutes van twee tot eenentwintig kilometer, zodat er voor iedereen een geschikte route bij zit. Bos Park Bilthoven is tijdens uw verblijf een prima uitvalsbasis om te genieten van al het natuurschoon van deze bijzondere en afwisselende streek.

Kampeerinformatie

Kampeerinformatie Bos Park Bilthoven.

 • U bent vanaf 12.00 uur welkom
 • Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten die overnachten
 • Alleen gas of elektrisch barbecueën is toegestaan

Unieke ligging

Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek op de Utrechtse Heuvelrug om van uw verdiende vakantie te genieten. Door de unieke ligging in de bossen en zandverstuivingen ervaart u gegarandeerd de rust en de ruimte. Een Coco sweet huren op Bos Park Bilthoven biedt u de mogelijkheid om midden in de natuur en toch een beetje luxe te kamperen nabij Utrecht en Amersfoort met Bilthoven op loopafstand voor de boodschappen. De ideale plek om even tot rust te komen of eens lekker een stuk te fietsen op de nabijgelegen fietsroutes. Wandelen kan natuurlijk ook. Een Coco sweet huren zorgt voor een ultieme kampeerervaring.

Contact

Hebt u een vraag over een Coco sweet huren op Bos Park Bilthoven? Neemt u dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Bos Park Bilthoven
Châlet Parc De Vechtoever​